DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – BARBORA STRYCOVA 6-2, 6-4 LA INDIAN WELLS 2019

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA ONLINE STREAMING LA INDIAN WELLS 2019 Meciul dintre Simona Halep și Barbora Strycova, din turul 2 al turneului de la Indian Wells, se va disputa în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 23:55 (ora României). Duelul este programat pe Terenul 2, după alte două partide de pe tabloul masculin.

08 mart. 2019, 18:29
DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – BARBORA STRYCOVA 6-2, 6-4 LA INDIAN WELLS 2019

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – BARBORA STRYCOVA ONLINE STREAMING LA INDIAN WELLS 2019. Simona Halep intră din această noapte în caruselul turneelor americane de unde speră să aterizeze la final din nou pe prima poziţie a clasamentului WTA. Începutul pare facil pentru campioana noastră, care va juca în jurul orei 1.00 cu Barbora Strycova, în turul secund de la Indian Wells. Cele două s-au întâlnit până acum de cinci ori, românca ieșind învingătoare în 4 dintre dispute. Singura victorie a cehoaicei a venit în 2010, când reprezentanta noastră era încă doar o adolescentă.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – BARBORA STRYCOVA ONLINE STREAMING LA INDIAN WELLS 2019

Obiectivul Simonei este revenirea pe prima poziţie în lume. Ea poate profita de faptul că Naomi Osaka, cea care i-a luat locul, e campioana en-titre la Indian Wells şi are de apărat 1.000 de puncte. Pe de altă parte, şi Petra Kvitova, locul 3 în clasamentul WTA, are şanse considerabile să ajungă pe prima poziţie deoarece anul trecut a părăsit prematur turneul de la Indian Wells. Simona Halep a pierdut, la sfârșitul lunii ianuarie, prima poziţie în clasamentul WTA, după o dominație de 48 de săptămâni consecutive. În 2019, pe lângă revenirea în top, Halep speră să-şi adauge în palmares un Grand Slam şi câştigarea FED Cup cu naţionala de tenis a României.