SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA 6-3, 3-6, 6-4, revenire fantastică, Simona joacă finala la Doha

Revenire INCREDIBILĂ pentru Halep! A fost condusă 4-1 în decisiv, dar a întors meciul și joacă FINALA de la Doha

15 feb. 2019, 13:59
SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA 6-3, 3-6, 6-4, revenire fantastică, Simona joacă finala la Doha

Simona Halep (3 WTA) a reușit calificarea în finala de la Doha după ce a câștigat semifinala cu Elina Svitolina (7 WTA) în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-4.

Fostul lider WTA a început foarte bine meciul. S-a desprins rapid în primul set, pe care l-a câștigat, 6-3, având nevoie de 3 mingi de set.

Al doilea set n-a fost prea bun pentru Simona, Svitolina fiind cea care a reușit rapid break-ul. Ca și Halep, a dus repede scorul la 3-1, iar apoi și-a adjudecat setul, 6-3.

În decisiv, începutul de set al Simonei a fost de oribil. Românca a atacat în continuu, greșelile neforțate au oferit șansa Svitolinei să se desprinde la 4-1.

Halep n-a renunțat însă. A avut o revenire incredibilă, reușind 5 game-uri consecutive. Svitolina a ratat 3 mingi de 5-1, iar din acel moment s-a prăbușit și nu a mai putut face nimic. Simona merge în finală, unde va juca împotriva lui Elise Mertens sau Angelique Kerber.

Scorul înfruntărilor directe rămâne în favoarea Elinei Svitolina, 4-3. Ucraineanca avea până azi 3 victorii consecutive cu Simona Halep.

.

SIMONA HALEP – ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 3-6, 6-4, Simona revine fantastic

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 3-6, 2-4, Simona pare că a obosit, Svitolina reuşeşte break-ul în setul decisiv


DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 3-6, 0-2, Simona pare că a obosit, Svitolina reuşeşte break-ul în setul decisiv

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 3-6, set în oglindă, cu Svitolina în avantaj însă

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 3-4 

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 2-3

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 1-3, SVITOLINA se distanţează în setul doi

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, 1-2, SVITOLINA FACE BREAK

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING: 6-3, Simona se impune în primul set

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING 4-3, set echilibrat

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING 4-2, Game Halep! Simona câștigă după ce mingea mușcă din tușă și o incomodează vizibil pe Svitolina.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING 3-2. Game Svitolina! Halep forțează prea mult loviturile și două greșeli neforțate duc scorul la 40-15 pentru adversară. Urmează un punct norocos al Elinei, care revine la un singur game de Halep, pe tabelă.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING 3-1. Game Halep! Game foarte bun făcut de Simona, care ajunge repede la 40-15. Urmează un lung de linie perfect al Elinei. O minge returnată direct afară de Svitolina aduce confirmarea break-ului.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING 2-1. BREAK HALEP! Svitolina începe să greșească, iar Simona joacă mai mult pe backhand-ul adversarei. Elina ajunge la 40-15 după încă un punct spectaculos. Simona recuperează după un retur excelent. Svitolina face prima dublă greșeală și avem o primă egalitate. Minge de break, după o eroare a ucrainencei. Urmează o lovitură spectaculoasă a Simonei, care face primul break al meciului.

Meciul dintre Simona Halep(numărul 3 WTA) și Elina Svitolina (numărul 7 WTA) are dublă miză pentru româncă. Pe lângă șansa de a fi cu un pas mai aproape de premiul cel mare pus în joc  de organizatorii de la Doha, fostul lider mondial poate recupera în duelurile directe cu ucraineanca.

Simona Halep are palmares negativ cu Elina Svitolina. Ucraineanca conduce cu 4-2  în duelurile cu jucătoarea noastră. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING, ora 15:30. Cea mai bună performanță la Doha

În cealaltă semifinală, transmisă în direct la Digi Sport 2, de la ora 17:30 se vor duela Angelique Kerber și Elise Mertens.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Doha a venit în 2014, atunci când românca a câștigat trefeul, cel mai important al ei la momentul respectiv. Campioana noastră a trecut în finală de Angelique Kerber, cu un convingător 6-2, 6-3.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING. Cum a ajuns sportiva noastră în semifinale

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916.131 dolari, după ce a învins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 (1), 7-6 (6). Românca s-a impus după două ore de joc.

Astfel, Simona Halep, campioană în 2014 şi semifinalistă anul trecut, şi-a asigurat un cec de 45.320 de dolari şi 185 de puncte WTA. 

Simona Halep – Elina Svitolina H2H:

2013, Sofia: 6-1, 6-1 pentru Simona Halep
2017, Roma: 4-6, 7-5, 6-1 pentru Elina Svitolina
2017, Roland Garros: 3-6, 7-6 (6), 6-0 pentru Simona Halep
2017, Rogers Cup: 6-1, 6-1 pentru Elina Svitolina
2017, Turneul Campioanelor: 6-3, 6-4 pentru Elina Svitolina
2018, Roma: 6-0, 6-4 pentru Elina Svitolina


DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA ONLINE STREAMING. Acesta e primul turneu la care Simona colaborează cu noul ei antrenor, belgianul Thierry van Cleemput, care n-a fost deloc mulțumit de evoluția elevei sale.

„Jocul Simonei Halep a fost urmărit cu atenție de noul antrenor, Thierry van Cleemput. Acesta nu a fost încântat de ce a văzut. Mai mereu a gesticulat și a dat nemulțumit din cap”, scriu polonezii de la Przeglad Sportowy.

De partea cealaltă, Simona Halep e foarte mulțumită de colaborarea cu noul ei antrenor: „A fost o întalnire foarte OK cu Van Cleemput, am vorbit despre meci, m-a întrebat cum mi s-a părut, o discuție plăcută. Nu aș mai vrea să comparăm aceste două persoane (n.r. Darren Cahill cu Van Cleemput), pentru că sunt diferite.

Am avut o perioadă extraordinară cu Darren, cea mai bună perioadă din cariera mea. Cu noul antrenor am avut abia 5-7 zile și vreau să mai fac antrenamente, iar când o să îmi fac o părere, o să vă spun”.

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 7-6, 7-6 victorie muncită pentru calificarea în semifinale la Doha

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Jucătoarea noastră, care de săptămâna viitoare va urca pe locul 2 în clasamentul WTA, datorită victoriei cu Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-3, s-a impus în două dintre cele trei întâlniri cu Goerges.

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT.

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 7-6, 6-5, Simona revine la conducere, se află la un game de câştigarea meciului

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 7-6, 4-5, Simona aleargă după egalare

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 7-6, 2-3, MECI greu pentru Simona

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 7-6, 1-2, meci echilibrat la Doha

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 7-6, Simona se impune greu în primul set, deşi a avut 5-1

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 6-6, setul se decide la tie-break

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 5-4, Simona la serviciu

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES 5-3, Simona este aproape de câştigarea primului set

UPDATE 18:00: Simona Halep, principala favorită la Doha, va juca pentru un loc în semifinale la turneul din Qatar împotriva Juliei Goerges. Al patrulea duel dintre cele două jucătoare va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în jurul orei 18:30

UPDATE 17:23 Angelique Kerber a câştigat cu 6-2 setul secund, iar a doua semifinalistă de la Doha va fi decisă după actul decisiv.


UPDATE: Simona Halep şi-a aflat posibila adversară din semifinalele turneului de la Doha, transmis în direct de Digi Sport. În cazul în care trece de Julia Goerges, sportiva din Constanţa va avea o misiune foarte complicată, urmând a o întâlni pe Elina Svitolina.

Numărul 7 mondial a trecut în sferturile de finală de surpriza competiţiei, cehoaica Karolina Muchova, scor 6-4, 6-2.

Meciul Simonei Halep va fi al treilea al zilei, pe terenul central. Partida va începe după duleurile Elina Svitolina – Karolina Muchova și Barbora Strycova – Angelique Kerber. Astfel, meciul va începe în jurul orei 17:30.

Simona Halep și Julia Goerge s-au duela până acum de trei ori, iar Simona a câștigat două partide. Câștigătoarea acestui meci va juca în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Elina Svitolina și Karolina Muchova.


De fiecare dată, Simona a câştigat clar, în două seturi. În 2014, la Madrid, a fost 6-2, 6-0. Peste 2 ani, la Miami, s-a terminat 6-4, 6-1.

Singura victorie a jucătoarei din Germania a fost obţinută când românca era încă o adolescentă. în 2009, în calificările turneului indoor de la Paris. A fost 6-4, 2-6, 6-3 pentru Goerges.

Julia Goerges a ajuns în sferturi după ce a învins-o în trei seturi, scor 6-1, 6-7, 6-4, pe americanca Alison Riske.

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep: „Nu știu la ce să mă aștept!”

Ultimul meci dintre Halep şi Goerges a avut loc acum aproape 3 ani. Tocmai din acest motiv, fostul lider mondial recunoaşte că nu ştie la ce să se aştepte în duelul de azi.

„Nu am mai jucat de mult timp cu ea și nu știu exact la ce să mă aștept, dar știu că are serviciu foarte bun și forehand bun. Însă am șansa mea și o să dau totul”, a declarat Halep pentru Digi Sport.

SIMONA HALEP – JULIA GOERGES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep a urcat pe locul 2 WTA

Simona Halep este sigură că va urca pe locul 2 în clasamentul WTA, după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko. Românca de 27 de ani o va depăşi pe Petra Kvitova, care a pierdut 800 de puncte după ce anul trecut se impunea la Doha.

Cealaltă condiție ca Simona Halep să urce pe treapta secundă era ca o altă jucătoare din Cehia, Karolina Pliskova, să nu se impună la Doha. Aceasta a luat decizia de a se retrage din turneu, din cauza oboselii.

„Nu contează acum clasamentul. Eu joc pentru a câștiga fiecare meci. Dacă voi fi în formă bună, voi lupta pentru a reveni pe locul 1 WTA”, a spus Halep, la finalul meciului cu Tsurenko.