STEAUA – DINAMO 2-2: Reghecampf a mai ratat un obiectiv

STEAUA - DINAMO 2-2: După 0-0 în tur, Steaua și Dinamo au remizat din nou, însă de această dată 2-2. "Câinii" se califică în finala Cupei României grație golurilor marcate în deplasare.

20 apr. 2016, 18:36
STEAUA – DINAMO 2-2: Reghecampf a mai ratat un obiectiv

STEAUA – DINAMO 2-2

Min. 75: Puljici aduce egalarea, 2-2, la acest scor Dinamo merge în finală!

Min. 52: GOL STEAUA: Adi Popa, abia intrat pe teren, reușește o cursă incredibilă pe partea dreaptă, șutează, respinge Cerniauskas, iar Chipciu înscrie.

MINUTUL 51: GOL DINAMO: Ekeng înscrie cu un șut fabulos de la 25 de metri

Min. 45: Steaua – Dinamo 1-0, dar va juca in inferioritate după eliminarea lui Bourceanu

Min. 19: Șut cu stângul trimis de Stanciu, de la distanță, dar pe lângă poarta lui Cerniauskas.

Min. 16> Enache marchează primul gol al meciului

–––––––
ECHIPE DE START:

STEAUA: Cojocaru – Enache, Varela, Tamaș, Momcilovic – Kharja, Bourceanu – Chipciu, N. Stanciu, Hamroun – Marica

Rezerve: Fl. Niță, L. Filip, Toșca, Gebhart, Bawab, Tade, Ad. Popa
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Puljici, St. Filip – Ekeng, Mevlja – V. Lazăr, D. Rotariu, Palici – Gnohere

Rezerve: Muțiu, Nedelcearu, Essombe, Bartalstovu, Kortzorg, V. Costache, Corbu 
Antrenor: Mircea Rednic

Min 17: Gol Enache, 1-0


www.dolcesport.ro vă prezintă 10 informații utile pentru cei care vor să meargă în această seară la Derby de România

1. BILETE. Fanii campioanei care nu și-au cumpărat bilete pentru meciul din această seară o mai pot face până la ora 20:30. Casele de bilete s-au deschis la ora 10:00, iar în acest moment există tichete în toate zonele stadionului. Cel mai ieftin bilet costă 15 lei la peluză, 40 sau 75 de lei la tribuna a II-a și între 50 și 150 de lei la tribuna I. Și suporterii dinamoviști mai au la dispoziție puțin peste o mie de bilete destinate în galeria alb-roșie.

2. ACCES. Spectatorilor le va fi permis accesul în stadion de ora 19:00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Accesul suporterilor echipei Steaua se va face prin intrările situate pe Bd. Basarabia şi strada Mr. Coravu, iar intrarea din Bd. Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Dinamo. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

3. INTERDICȚII. Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine cât şi. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. 

4. VREME. Meteorologii anunță averse puternice începând cu ora 22:00 din această noapte! La startul partidei de pe Arena Națională vor fi doar 9 grade, iar umiditatea va fi conform specialiștilor de 92%. Organizatorii meciului anunță că spectatorilor le va fi interzis accesul în stadion cu umbrele, iar la ședința tehnică din această dimineață s-a decis ca acoperișul retractabil al stadionului să fie închis, altfel spectatorii nu vor avea nevoie de umbrele în timpul partidei.

5. TRANSPORT. Metrorex a anunţat că programul trenurilor de metrou va fi prelungit cu două ore, miercuri, când se va disputa pe Arena Naţională meciul dintre echipele Steaua şi Dinamo. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01.00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01.45 pe linia M4. Intervalul de circulaţie va fi de 10-12 minute. Mai mult, RATB restricţionează traficul rutier pe Str. Vatra Luminoasă, tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin, precum și pe Bd. Pierre de Coubertin.

6. SIGURANȚĂ. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Steaua și Dinamo. Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

7. PARIURI. Steaua e favorita caselor de pariuri, priminând din partea bookmakerilor cota 1,90, în timp ce dinamoviștii au cota 5,10. Pariuri au cota 3,55 pentru un rezultat de egalitate după cele 90 de minute. Fiind un meci important pentru fotbalul românesc, casele de pariuri au dat cote inclusiv marcatorilor în meci. Chipciu are cota 3,20 pentru a marca, Hamroun a primit cota 4,00 și Adi Popa 4,50. Din tabăra dinamoviștilor, favoriți să marcheze sunt Gnohere, cota 3,55, urmat de Lazăr, cota 4,30 și Kortzorg, cota 4,50.

8. RESTRICȚII. Suporterii care vor fi prezenți la meciul de pe Arena Națională nu vor avea voie să fumeze în interiorul stadionului, dar au la dispoziție locuri special amenajate puse la dispoziție de către organizatori. Fanii pot fuma pe inelul exterior al stadionului, în locurile destinate fumătorilor, sau în curtea interioară a Arenei. În momentul în care vor ieși din stadion, vor primi brățări speciale de la organizatori.