VIITORUL STEAUA 1-3: Lupta la titlu continuă. CLASAMENT LIGA 1

VIITORUL STEAUA 1-3: Steaua a învins fără niciun fel de problemă Viitorul, la Ovidiu, scor 3-1, într-un meci din etapa a treia din play-off. Temporar, echipa lui Regehcamf a urcat pe poziţia a doua în Liga 1, înaintea meciului Dinamo-Pandurii. 

19 mart. 2016, 16:48

UPDATE: Formaţia Steaua a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Tănase ‘73 pentru Viitorul şi Hamroun ’35 (penalti), Ad. Popa ’40 şi Stanciu ’58 pentru Steaua.

0-1: Hamroun a transformat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Goulon la Stanciu.

0-2: Ad. Popa a înscris cu un şut de la 11 metri. 

0-3: Stanciu a pătruns în careu şi îa înscris din 14 metri, după o pasă de la Pintilii. 

1-3: Marcel Bîrsan a acordat penalti pentru o intervenţie a lui Varela la Rusu. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Tănase. Niţă a apărat initial, dar Tănase a reluat cu capul şi a trimis mingea în plasă.

DIGI SPORT LIVE VIDEO VIITORUL STEAUA ONLINE 2016: Meciul zilei din play-off-ul Ligii 1 se joacă la Ovidiu, de la ora 20:30, între Viitorul și Steaua, și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Înainte de startul partidei, Steaua e pe locul 3, cu 26 de puncte în timp ce Viitorul e pe 5, cu 24 de puncte după primele două etape din play-off. Lider este Astra. Giurgiuvenii au jucat deja în această rundă și s-au impus, 1-0, în fața celor de la ASA, astfel că au ajuns la 32 de puncte.

LIVE VIDEO VIITORUL STEAUA ONLINE 2016 

MIN. 73: Viitorul – Steaua 1-3, Tănase înscrie din a doua încercare după penalty-ul dictat de Bârsan

Min. 59: Nicuşor Stanciu duce scorul la 3-0, sezon excelent pentru golgheterul Stelei. 

Min. 48: Viitorul cere penalty, dar s eia cartonaş galben pentru simulare

Min. 45: Viitorul -Steaua 0-2 la pauză

Min. 40: Viitorul – Steaua 0-2, Adi Popa măreşte avantajul pe tabelă.

MIN. 33: Marcel Bârsan decide penalty pentru Steaua, la indicaţiile arbitrului adiţional, la un faul al lui Goulon. GOOOL HAMROUN!

Echipele de start

Viitorul: Pecanha – Benzar, Goulon, Boli, Ganea – R. Marin, I. Filip, De Lucas – Nicoliță, I. Hagi, F. Tănase
Rezerve: Buzbuchi, Perju, Rusu, Nedelcu, Chițu, Hodorogea, F. Coman

Steaua: Niță- Enache, Varela (cpt), Toșca, Momcilovici – Bourceanu, Pintilii – Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu
Rezerve: Cojocaru – Papp, Sulley, Kharja, Bawab, Tade, Tamas.

Duelul din această seară va fi al patrulea între cele două formații în acest an competițional. Steaua s-a impus în primele 3, de fiecare dată cu același scor: 1-0. Nicușor Stanciu a fost deciziv în două rânduri pentru campioana României în timp ce algerianul Hamroun a marcat celălalt gol. Ambii sunt anunțați titulari în partida de azi.

Viitorul a câștigat un singur punct în ultimele 3 meciuri și are 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu în timp ce Steaua nu a pierdut niciodată pe terenul Viitorului. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a marcat cel puțin un gol în toate meciurile din 2016, indiferent de rezultat.

Ambele formații au absențe importante pentru partida de azi. Hagi nu-l va putea utiliza pe Cernat în timp ce de la Steaua vor lipsi Filip și Marica, ambii în continuare nerefăcuți.

DIGI SPORT LIVE VIDEO VIITORUL STEAUA ONLINE 2016: ECHIPELE PROBABILE:

Viitorul (4-3-3): Pecanha – Benzar, Goulon, K. Boli, Cr. Ganea – R. Marin, I. Filip, de Lucas – A. Chiţu, I. Hagi, Fl. Tănase
Antrenor: Gică Hagi

Steaua (4-2-3-1): Fl. Niţă – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu
Antrenor: Laurențiu Reghecamp

DIGI SPORT LIVE VIDEO VIITORUL STEAUA ONLINE 2016: 

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a prefatat meciul din deplasare cu Viitorul, de sambata, ora 20:30, din play-off. 

„Ne-am pregatit foarte bine. Nu avem niciun fel de probleme, in afara celor doi jucatori pe care ii stiti, Marica si Filip. 

Sper ca jucatorii sa faca din nou o partida buna si sa o castige fara probleme.

Pentru meciul de maine, Marica nu este apt, dar cu siguranta dupa pauza echipei nationale va intra in program normal cu echipa. 

Am fost bucurosi de rezultatul si meciul cu Astra, dar acum nu avem motive sa ne bucuram. Trebuie sa fim concentrati, sa ne pastram nivelul, concentrarea si sa ajungem cat mai repede pe primul loc, sa castigam campionatul.

Si la Pitesti am avut o atmosfera buna, oamenii au venit, au incurajat echipa, dar daca vom juca pe Arena Nationala va fi cu totul altceva. Vom avea parte de mult mai multi fani, gazonul este foarte bun, sunt alte conditii, cred ca va fi un avantaj pentru noi. Sper sa se rezolve cat mai repede problema. 

Acum avem baza de la Domnesti, unde ne simtim foarte bine, avem doua terenuri de antrenament foarte bune. Daca vom rezolva si cu Ghencea va fi si mai bine.

Saptamana trecuta, cei de la Dinamo ma certau intr-un comunicat pe care l-au dat. Acum vad ca ei sunt cei care latra non-stop. Nu ma intereseaza pe mine ce spune Negoita. Ce a zis Sumudica a zis bine, nu se pricepe la fotbal. Este un om de afaceri foarte prosper, dar la fotbal este mai greu. Nu poti sa faci asemenea declaratii despre un club ca Steaua sau Viitorul, mai ales ca ambele echipe isi doresc sa castige maine seara. Tratez cu indiferenta asemenea discutii”, a spus Reghecampf.

Astra Giurgiu a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 51, cu un şut din nouă metri, după o pasă de la Alibec. În minutul 82, ASA Târgu Mureş a avut un gol al lui Ţucudean anulat pe motiv de ofsaid.

Programul etapei a 3-a din play-off:

sâmbătă: FC Viitorul – Steaua ora 20.30

duminică: Dinamo – Pandurii     ora 20.30

Clasament:

1. Astra 32p

2. Pandurii 28

3. Steaua 26

4. Dinamo 26

5. Viitorul 24

6. Târgu Mureş 20.

Anterior, într-un meci din play-out, FC Voluntari a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSMS Iaşi. Golul a fost marcat de Ad. Bălan, în minutul 10, cu un şut din cinci metri, după o centrare de la Kone la care Achim a reluat cu capul. În minutul 38, Golubovici de la CSMS Iaşi a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Ţîru la Cristea.

Programul etapei a 3-a din play-out:

sâmbătă: FC Botoşani – Concordia Chiajna ora 18.00

duminică: CSU Craiova – ACS Poli Timişoara  ora 15.00

luni: CFR Cluj – Petrolul Ploieşti ora 20.30

Clasament:

1. CSMS Iaşi 22p

2. U Craiova 19

3. CFR Cluj 18

4. FC Botoşani 17

5. FC Voluntari 16

6. ACS Poli 15

7. Chiajna 13

8. Petrolul 4.

Viitorul – Steaua 0-1: Cum a fost în sezonul regulat

Steaua a început perfect meciul şi Hamroun a deschis scorul în min. 3, după o pasă a lui Varela.  Viitorul a cerut un penalty în minutul 13, când mingea trimisă de Nicoliță l-a lovit în mână pe Hamroun, dar Alexandru Tudor nu a fost de acord. Viitorul a alergat după egalare, iar Filip a trimis mingea în bară, de la marginea careului. În a doua repriză, elevii lui Gică Hagi au continuat să atace, dar nu au avut forța să marcheze. Steaua a încercat să dea lovitura pe contraatac, dar Tade a ratat singur cu portarul. După eliminarea lui Papp, din minutul 60, Steaua a cedat inițiativa jocului. În ultimele 10 minute, Viitorul a ratat ocazii foarte mari, prin Cristi Ganea, Chițu și Iani Hagi.

Viitorul – Steaua 0-1  VIDEO

Hamroun 3′

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli – Achim, Nedelcu (Cr. Ganea 66), I. Filip – Nicoliţă (I. Hagi 76), Cernat, Aganovic (Chiţu 46).

Steaua: Niţă – Papp, Varela, Toşca, Guilherme –  L. Filip, Breeveld (Alcenat 67), Muniru (Tudorie 90+3) – Adi Popa, Tade, Hamroun (Tahar 78).