Digitalizarea educației din România cu fonduri PNRR. Ofertă specială Dell EDU 360

Nivelul de digitalizare în școlile din România este încă redus, deși ocupăm primele locuri în lume la viteza mare de internet și suntem recunoscuți pentru calitatea forței de muncă din IT. Educația este, însă, un domeniu foarte dificil de comparat cu alte industrii. În România, procentele din PIB alocate Ministerului Educației au scăzut de-a lungul anilor, ajungând în 2022 la 2,28%.

24 apr. 2023, 17:43
Digitalizarea educației din România cu fonduri PNRR. Ofertă specială Dell EDU 360

Mai mult decât atât, pentru acest an, a fost prevăzut un procent de doar 2,1% din PIB. În toți acești ani, sistemul educațional din România a căutat soluții pentru a găsi fondurile necesare construirii unui mediu modern de învățare, dotat cu resursele necesare pentru formarea profesională viitoare a elevilor.

Pentru prima dată în istoria educației, peste 1 miliard de euro a fost alocat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar. Descentralizarea deciziilor de achiziție înseamnă că fiecare unitate își poate alege echipamentele potrivite nevoilor sale, cu toate acestea instituțiile de învățământ se confruntă cu obstacole greu de depășit, unul dintre ele fiind lipsa personalului dedicat pentru acest tip de achiziții. Același lucru este valabil și pentru partea de implementare și suportul operațional aferent, de care se ocupă profesori IT entuziaști, dar suprasolicitați, sau personal administrativ care, de regulă, deține alte atribuții și care nu are pregătirea corespunzătoare. Nu în ultimul rând, echipamentele care vor fi folosite în școli trebuie să îndeplinească anumite condiții de siguranță și rezistență, deoarece zeci de elevi energici pun zilnic la încercare durabilitatea echipamentelor.

Având în vedere toate aceste provocări, Dell Technologies a lansat o ofertă specială pentru instituțiile de învățământ din România, care pot beneficia de o soluție la cheie, flexibilă și testată deja în cele peste 400.000 de școli și 14.000 de colegii și universități din întreaga lume.

Profitați acum de oferta personalizată Dell EDU 360 pentru școala sau liceul din localitatea dvs., accesând acest link: https://www.dell.com/ro-ro/dt/microsites/dell360.htm

Ofertă specială Dell EDU 360: pentru că educația are propriile nevoi

Oferta specială Dell EDU 360 include cele mai potrivite echipamente pentru profesori și elevi și livrare în timp record. În plus, echipamentele includ Windows 11 și procesor Intel® Core™ de generația a 12-a. Dell Technologies cunoaște foarte bine specificul și nevoile sistemului educațional, datorită experienței acumulate în acest sector de-a lungul anilor, la nivel local și internațional. De asemenea, Dell oferă consultanță gratuită pre și post implementare, mentenanță a echipamentelor și suport pentru minim 3 ani.

Școala viitorului este acea instituție care înțelege nevoile tinerilor și căreia îi pasă de performanța lor. Pandemia a schimbat modul în care lucrăm sau învățăm și a contribuit la necesitatea de a avea echipamentul potrivit pentru a ne desfășura cu succes activitatea.

Laptopul Dell Vostro 3520 cu Windows 11 și procesor Intel® Core™ poate fi folosit atât acasă, cât și la școală, fiind deosebit de rezistent în mâinile unor utilizatori entuziaști și în cazul căderilor accidentale. Cântărește doar 1,9 kg și include sistemul de operare Microsoft Windows 11 și Trusted Platform Module 2.0, care protejează datele împotriva atacurilor cibernetice, procesor Intel® Core™ de generația a 12-a și Intel® Iris® Xe Graphics, cititor de carduri, 3 porturi USB, tastatură iluminată, stocare SSD cu capacitate de 512 GB.

 

Sistemul Desktop Dell OptiPlex 3000 SFF cu Windows 11 Pro și procesor Intel® Core™ este un desktop de dimensiuni reduse, cu un design care permite integrarea în orice spațiu de lucru. Pachetul include: mouse + tastatură, sistemul de operare Microsoft Windows 11 Pro, procesor Intel® Core™ de generația a 12-a și Intel® Integrated Graphics, stocare SSD, cu o capacitate începând de la 256 GB. Opțional, poate fi configurat cu Wi-Fi 6E, care oferă o lățime de bandă mai mare și o performanță mai bună.

Monitorul LED VA Dell 27” SE2722H Full HD are un ecran generos de 27” și rezoluție Full HD. Ecranul protejează ochii utilizatorilor de emisiile de lumină albastră folosind tehnologia ComfortView certificată TUV. Display-ul anti-glare, flicker-free permite folosirea monitorului pe perioada întregii zile, fără să obosească ochii. Are un consum redus de energie folosind tehnologia PowerNap, atunci când monitorul nu este în uz activ.

Echipamentul all-In-One PC DELL OptiPlex 5400 cu Windows 11 Pro și procesor Intel® Core™ are un display cu rezoluție FHD care protejează ochii utilizatorului cu funcția ComfortView. Include: sistem de operare Microsoft Windows 11 Pro, procesor Intel® Core™ de generația a 12-a și Intel® Integrated Graphics, cameră web și microfon integrate, memorie RAM DDR4 începând de la 8GB, stocare SSD, cu o capacitate începând de la 256 GB, tastatură și mouse.

Beneficiați de această ofertă, acum! Ne puteți contacta la telefon 031 805 39 13, pe e-mail la [email protected] sau prin intermediul paginii web dedicate.

Dell Technologies oferă infrastructura necesară pentru construirea unui viitor digital, transformarea IT-ului și protejarea resurselor și informațiilor esențiale. Dell sprijină dezvoltarea educației bazându-se pe trei piloni: siguranță, suport continuu și durabilitate.