DIICOT l-a acuzat pe Gheorghe Dincă de OMOR CALIFICAT. Cum şi când a fost ucisă Alexandra

Procurorii DIICOT au extins cercetările în cazul Gehorghe Dincă pentru omor calificat. Anchetatorii au găsit oase și dinți de natură umană în cenușa din curtea sa, dar şi bijuterii ce-i aparţin Alexandrei.

28 iul. 2019, 18:52
DIICOT l-a acuzat pe Gheorghe Dincă de OMOR CALIFICAT. Cum şi când a fost ucisă Alexandra

Giorgiana Hossu, procurorul-şef adjunct al DIICOT, a citit un comunicat de la sediul din Craiova, în care existau şi date din anchetă. Potrivit procurorilor, agresorul a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra, joi, în jurul orei 12:00, în momentul în care a găsit-o cu telefonul în mână, după ce aceasta sunase la 112.

Gheorghe Dincă a dat detalii despre cele două CRIME, apoi I S-A FĂCUT RĂU. Ce decizie au luat procurorii DIICOT

„În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii”, a spus procurorul DIICOT.

ULTIMA ORĂ! Avocatul criminalului din Caracal, DETALII ŞOCANTE despre modul în care cele două fete au fost UCISE

„La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său și o violase. În cauză există elementele constitutive ale infracțiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea și adăpostirea minorei prin constrânge, răpire și profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoană cu o contituție fizică masivă, în fața căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio șansă să se apere. În cenușa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte fragmente de lănțișoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum și o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, a spus Giorgiana Hosu.

CE PEDEAPSĂ poate primi criminalul din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut DOUĂ CRIME

În cadrul audierilor, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra și apoi i-a incinerat corpul, potrivit procurorului.