Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

Oana Lis a dezvăluit din ce își câștigă existența. Vedeta îi este alături soțului său, Viorel Lis, la fiecare pas. Chiar și-a vândut unele lucruri personale pentru a putea să-i cumpere acestuia toate cele necesare pentru problemele de sănătate cu care se confruntă.

20 feb. 2024, 08:29
Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

În afara faptului că are grijă de soțul ei necondiționat, Oana Lis lucrează la un curs online și stă pe TikTok, de unde mai face și bani.

Citește și Oana Matache, în lacrimi la Power Couple România, după ce a pierdut proba fetelor: „Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng”

„Lucrez la un curs online, vreau să lansez un curs online, pentru că așa este moda, intru și pe tiktok, mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins. Mai am și eu momente în care plâng, în care cad, dar important este să te ridici, nu sunt puternică mereu, dar trebuie să ne acceptăm și vulnerabilitățile. Tocmai de aceea trebuie să fim oameni, să ne susținem unii pe alții. Când m-a cunoscut Viorel, eu eram mult mai slabă emoțional și el m-a susținut, nu a râs de mine, nu a zis că vrea pe altcineva, iar acum mi se pare normal ca eu să am grijă de el, la rândul meu, adică este un schimb”, ne-a spus soția lui Viorel Lis.

Oana Lis și-a vândut verigheta pentru problemele de sănătate ale soțului

Din nevoia de bani pentru tratamentele lui Viorel Lis, Oana Lis a decis să-și vândă verigheta.

Citește și Eliza Natanticu a făcut twerk la 30 de metri înălțime, la Power Couple România: „Am sărit cu toate formele pe ele”

„Magia există … Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi , că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că lăsat -o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus -o la topitorie. Apoi, că urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei…m-am dus să o recuperez …dar nu mai era . Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că scris pe ea V. Lis.

Chiar mi se părea imposibil să caute acu în carul cu fân… și le mulțumesc și celor de la amanet pentru efort…Acum o am din nou…. mă simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat că nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot aruncă când sunt copleșită . Am învățat multe , dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o… că încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem . Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare că încă există magie și bine în lumea asta. Va mulțumesc că existați.”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.