Din ce face bani logodnica lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu este as în afaceri și are planuri uriașe: „Vrem să ajungem, să le satisfacem toate nevoile”

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică de petrecere, însă foarte puțină lume știe cu ce se ocupă logodnica lui. Daniela Iliescu se pare că este foarte talentată atunci când vine vorba de afaceri. Iată cum reușește să aducă bani în casă.
Alina Costache
02 nov. 2023, 14:58
Din ce face bani logodnica lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu este as în afaceri și are planuri uriașe: „Vrem să ajungem, să le satisfacem toate nevoile”
Din ce face bani logodnica lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu este as în afaceri și are planuri uriașe: „Vrem să ajungem la toți”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt logodiți și au împreună un adorabil băiețel pe nume Milan, pe care îl adoră. Într-un interviu exclusiv acordat WOWnews, Daniela a dezvăluit detalii despre familia lor fericită.

Citește și: Iancu Sterp și-a cerut iubita de soție, după eșecul din gara RXF: „Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele”

Însă, nu doar Culiță Sterp aduce venituri în gospodărie, ci și Daniela Iliescu, care gestionează mai multe afaceri și obține venituri semnificative din acestea. Ea ne-a dezvăluit în interviu cum se descurcă cu aceste afaceri.

„Am lansat un trend de haine pentru copii acum un an. Eu sunt foarte entuziasmată de tot ce fac și sinceră să fiu sunt recunoscătoare și fericită pentru rezultatele pe care le am în online. În curând urmează să mai lansez un site, că nu eram suficient de ocupată, ceva doar pentru femei. M-am gândit că vreau să fie ceva, care să fie oglinda mea. Va fi stilul meu 100%. Brandul nostru de copii vrem să îl transformăm în magazin online, vrem să ajungem la toți copiii, la toți părinții, cumva să le satisfacem toate nevoile.”, a declarat Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu a plecat la 19 ani în America, pentru a munci. A avut parte de o experiență de neuitat, pe care ne-a povestit-o în detaliu.

„M-am dus acasă într-o vară și le-am spus că vreau să plec să văd cum este să-mi fac singură banii. Ei aveau afacerea lor, o au și astăzi și cumva probabil se așteptau să merg la ei. Toată lumea mă întreba de ce mă duc pentru că pot să lucrez cu ai mei. Le-am spus că vreau să văd cum pot să fac eu banii mei.  La 19 ani am plecat prima dată, nu zburasem niciodată. Primul meu zbor a fost fix până în America. Nu aveam cazare, am plecat cu niște bani de acasă, am plecat singură, nu mai cunoșteam pe nimeni. Pot să spun acum că am avut un curaj foarte mare, pentru că am plecat singură.

Știam care o să fie job-ul meu, dar nu aveam cazare stabilită și în primele zile mi-am căutat cazare.  Am plecat de trei ori să lucrez pe vară în America și după ce am terminat facultatea am mers un an și jumătate și am făcut un internship.(…) După câteva luni am devenit managerul unei echipe de 30 de persoane și mă ocupam de toate.  Toate lucrurile de acolo erau foarte bine stabilite și am putut să aplic asta și în firma mea, dar și unde am mai lucrat când m-am întors.

(…) Toată lumea e super organizată, fiecare știe foarte bine ce e de făcut și asta am preluat și eu de acolo. Acolo am învățat să nu îmi pese de ce zice lumea și cu asta trăiesc în continuare. Probabil că și ieșind așa în fața oamenilor, datorită lui Culiță, aș fi dat mult înapoi. Probabil mi-ar fi fost mult mai greu dacă ascultam de tot ce zicea lumea(…) Mi-am demonstrat că nu am nevoie de nimeni că mă descurc să fac lucrurile singură. Sunt amintiri faine, am trecut prin greu”,  a spus Daniela Iliescu, la WOWnews.

Citește și: Ileana Sterp a ajuns la medic în Spania. Sora lui Culiță și fiul acesteia au fost consultați: „Ne rugăm la Dumnezeu”

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Fabrica din România care produce la Curtea de Argeș un obiect care se vinde pe toată planeta. Compania le propune angajaților ore flexibile
Capital.ro
Traian Băsescu aruncă bomba. Cine făcea legea în România
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Avertisment de ultimă oră pentru toți românii care au card Revolut și cont de Facebook
Adevarul
Cine este românul acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. Susținător al propagandei Moscovei și apropiat al lui Cornel Dinicu de la Ferma Dacilor
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Șoc în Europa. Ucraina atacă Rusia
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Indemnizația pentru persoanele cu handicap va fi majorată cu 10% începând cu luna iunie 2024
Capital.ro
SE PLĂTESC 800 de lei de la primărie. S-a aflat exact cine va primi banii
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Ultimul drum pentru Ionela și George, tinerii care urmau să se căsătorească, victime ale accidentului rutier de la Codăești
MediaFlux
VLADIMIR PUTIN, anunț PRIVIND RĂZBOIUL! RUSIA a DECIS
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'