Din ce trăieşte acum 1-Q Sapro, care s-a lansat cu celebra piesă „România, trezeşte-te!” alături de trupa Moromeţii. „Practic e un pic mai greu”

1-Q Sapro, pe numele său real Cezar Cristea, este cunoscut pentru piesa "România, trezește-te!" și ca membru al trupei Moromeții. După o perioadă de absență din lumina reflectoarelor, rapperul s-a reorientat către arta vizuală, în special pictura și sculptura, fără a abandona complet muzica.
Filip Stan
30 mai 2024, 10:45
Din ce trăieşte acum 1-Q Sapro, care s-a lansat cu celebra piesă
Din ce trăieşte acum 1-Q Sapro, care s-a lansat cu celebra piesă "România, trezeşte-te!" alături de trupa Moromeţii. "Practic e un pic mai greu"

Din ce trăieşte acum 1-Q Sapro, care s-a lansat cu celebra piesă „România, trezeşte-te!”. În ultimii ani, Cezar Cristea s-a dedicat realizării operelor de artă, descoperind astfel o nouă formă de exprimare. Artistul a participat la diverse evenimente de artă în București, unde a expus lucrări variate, inclusiv mozaicuri, picturi pe piele naturală și tablouri realizate din materiale reciclate, şi a explicat că trecerea de la muzică la pictură a fost una treptată și că vede multe similitudini între cele două forme de artă.

„Trecerea s-a produs treptat, dar eu încă nu am încetat să fac muzică. Am descoperit că arta este un alt limbaj prin care te poți exprima și am găsit foarte multe similitudini între muzică, pictură și sculptură. Practic e un pic mai greu, pentru că ai mai puține lucruri la îndemână.  Cuvintele nu le poți folosi și astfel îți pune o problemă pe care îți face plăcere să o rezolvi”, a dezvăluit 1-Q Sapro pentru WOWbiz.ro.

Citeşte şi: Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie în Grecia. Cum arată inelul de logodnă: „Am spus da!” FOTO

Deși s-a axat mai mult pe arta vizuală în ultimul timp, 1-Q Sapro nu a renunțat complet la muzică. Continuă să înregistreze piese și intenționează să le lanseze atunci când va considera că sunt gata pentru public: „Pe parte muzicală, am intrat în studio, am înregistrat câteva piese, nu îmi plac. O să mai înregistrat și când o să fie gata ceva frumos am să scot. Până atunci, oamenii pot vedea ceea ce lucrez pe Instagram sau pe Facebook”.

Cezar Cristea a fost prezent la cel mai recent eveniment de artă din București, unde și-a expus câteva dintre lucrările sale recente. Printre acestea se numără o operă din mozaic, o pictură pe piele naturală și un tablou realizat din colțurile unor rame nefolosite. Experimentele sale artistice reflectă dorința de a combina materialele și de a găsi frumusețe în elementele neconvenționale, toate acestea fiind metode prin care își menține creativitatea și legătura cu fanii săi.

„Îmi place să experimentez cu diverse materiale și nu îmi place risipa. Încerc să fac artă din mai multe feluri de materiale”, a mai spus 1-Q Sapro.

1-Q Sapro s-a bucurat de un succes colosal cu piesa „România, trezește-te!”, când făcea parte din celebra trupă Moromeții, alături de care mai lansat piese celebre cum ar fi „Lasă-te furat”, „Sărmălutza Party” și „Nu mai da șpagă”.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!