Din ciudăţeniile lumii: Şi-a scos la licitaţie posteriorul pentru a scăpa de datorii

O tânără de 20 de ani din Noua Zeelandă a găsit o modalitate ingenioasă de a scăpa de datoriile pe care le-a acumulat în ultima vreme, informează Mirror.

09 dec. 2016, 16:14
Din ciudăţeniile lumii: Şi-a scos la licitaţie posteriorul pentru a scăpa de datorii

Bailey Price a lansat o licitaţie bizară pe site-ul Trade Me, în care și-a pus la vânzare o zonă de pe fundul ei, pe care vrea să-și facă un tatuaj, iar persoana care va licita cea mai mare sumă va alege modelul acestuia. Suprafaţa pe care se va face tatuajul are dimensiunile 9cm x 9cm.

Price, care lucrează într-un magazin cu articole pentru surferi din Wellington , admite că are o „personalitate nebună”, ceea ce înseamnă că cei care o cunosc nu sunt deloc suprinși de decizia ei.  „Sunt o fată destul de nebună  așa că mulți oameni care mă cunpsc nu vor fi suprinși că îi ofer ocazia câștigătorului licitației să aibă orice vrea el tatuat pe fundul meu. În mod evident, tatuajele sunt pe viață, așa că cine ar spune nu unei reclame pe fundul meu. De asemenea, sunt cunoscută pentru faptul că obișnuiesc să-mi arăt fundul în public”, a scris tânăra în anunț.