Din minunile, mărturiile şi sfaturile Părintelui Arsenie Boca

„A aduce lauda lui Dumnezeu înseamnă a recunoaşte că toată fiinţa noastră este creată şi-I aparţine Lui.Deci ascultarea noastră o datorăm numai Lui, căci suntem opera Lui şi trebuie să ne îndeplinim misiunea pe care ne-a încredinţat-o El.Orice alt scop am vrea să atingem în viaţa, în afara voinţei lui Dumnezeu nu ne va aduce decât dezastru trupesc şi spiritual. Noi suntem creaţi cu un scop bine determinat de Creatorul nostru şi El ne-a pus la dispoziţie toate mijloacele ca să-l atingem.

02 iul. 2016, 18:04
Din minunile, mărturiile şi sfaturile Părintelui Arsenie Boca

Pentru mântuirea noastră El ne-a dăruit totul, chiar pe unicul său Fiu, pe Iisus Hristos, ca model de viaţă şi descoperitor al voinţeiSale. A fugi şi a ne eschiva de la cunoaşterea voinţei lui Dumnezeu, în ceea ce priveşte sensul şi scopul nostru în viaţa şi a ne făuri unul personal după aprecierea noastră, înseamnă a ne condamna singuri la moarte veşnică.

Astfel deci, pe bună dreptate, suntem datori ….să aducem cu laudele şi mulţumirile noastre Celui ce ne-a creat şi nu ne-a lasat pradă propriilor fantezii, conducându-ne in mod greşit, ci din contră ne-a arătat clar şi précis calea de urmat prin legile Sale.

Mai mult ne-a trimis şi modelul unic, minunat, născut ca şi noi din carne şi sânge şi având aceleaşi cerinţe ca ale noastre pe care le-a demonstrat în mod palpabil cum trebuie să le rezolvăm. Cine îl are pe Iisus de model în toate acţiunile vietii lui, acela şi-a găsit sensul vietii şi pacea sufletului lui.”

Parintele Arsenie Boca a indemnat credinciosii sa continue sa se roage la el si la mormantul sau de la Prislop si cand nu va mai fi pe aceasta lume, pentru ca va veghea si ajuta oamenii din lumea de dincolo…
Cazuri reale:

O femeie avea pietre la fiere si a mers la parintele Arsenie.
Era programata pentru operatie inca parintele i-a spus ” ma, nu te du la nici o operatie; tu fa ce-ti spun eu…

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.