Din păcate, s-a întâmplat. Anunţul morbid despre Zina Dumitrescu. Care a fost ultima ei dorinţă

Evoluția medicală a Zinei Dumitrescu, internată la un azil din Capitală, variază de la o zi la alta. Joi s-a simțit rău, iar de vineri creatoarea de modă refuză să mănânce! A slăbit și foarte mult. Chiar și în aceste condiții, refuză internarea, din simplul motiv pentru că nu vrea să moară la spital, ci la azil.

02 mart. 2019, 12:42
Din păcate, s-a întâmplat. Anunţul morbid despre Zina Dumitrescu. Care a fost ultima ei dorinţă

„Am chemat salvarea din aceleași motive ca și până acum. Zina nu s-a simțit bine, nu mai are chef de nimic, e foarte slăbită. A refuzat să meargă la spital și nu a vrut să audă de o eventuală internare”, a declarat Ion Cassian, directorul casei de bătrâni unde celebra creatoare de modă își are căminul de peste opt ani, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, ÎN LACRIMI! Veştile sunt cutremurătoare: „E tragic ce i se întâmplă!”

Cătălin Botezatu, marcat de starea de sănătate a Zinei Dumitrescu

De câteva săptămâni, doctorii îi fac periodic perfuzii Zinei Dumitrescu și i-au prescris vitamine. Ion Cassian deja a luat legătura cu cei de la cimitir să pregătească locul de veci.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei care se interesează constant de starea de sănătate a Zinei Dumitrescu. A vizitat-o în luna februarie și a mărturisit că l-a marcat situația în care se află aceasta. „E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos…”, a spus el.


loading...