Din păcate, veşti triste despre actorul din Singur Acasa. Mărturii cutremurătoare

Publicat: Vineri, 26 Ianuarie 2018 09:47 // Actualizat: Vineri, 26 Ianuarie 2018 09:47 // Sursa: romaniatv.net

Într-un interviu, Culkin a făcut mărturisiri şi despre relaţia dificilă cu părinţii săi, Kit şi Patricia. El spune că tatăl său, fost actor cu ceva notorietate în anii '90, îl abuza mental şi fizic şi îl bătea dacă Macaulay făcea ceva ce nu-i convenea.

Starul din „Singur acasă“ e foarte mândru de fina sa, cu care are o relaţie specială, şi a făcut dezvăluiri despre tatăl său care îl bătea când era mic. 

Actorul în vârstă de 37 de ani a vorbit într-un podcast difuzat de Marc Maron despre relaţia strânsă pe care o are cu fiica fostului său prieten, Michael Jackson. Culkin este naşul lui Paris Jackson  şi după moartea regretatului ei tată, actorul a devenit şi mai protector cu tânăra care a împlinit 19 ani. "Vă previn că sunt foarte protector cu ea, aşa că uitaţi-vă în altă parte", a glumit Macaulay. "Mi-e tare dragă", a adăugat el.

Maron l-a asigurat că n-are de gând să spună nimic rău despre Paris. "O iubesc foarte mult", a ţinut Culkin să-l asigure din nou pe realizatorul interviului. Întrebat cum se descurcă Paris fără tatăl ei, actorul a fost mai rezervat, limitându-se să declare: "Este înaltă, e frumoasă şi deşteaptă - este minunată", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Nu mai e singur acasă. Cum arată iubita lui Macaulay Culkin FOTO


După moartea lui Michael Jackson, actorul a devenit mai apropiat de Paris, încercând să o ajute să treacă peste dispariţia tatălui ei şi să reziste presiunii mediatice. 

Cei doi ţin legătura zilnic pe reţelele de socializare, iar vara trecută şi-au făcut chiar tatuaje identice. 

În interviul acordat, Culkin a făcut mărturisiri şi despre relaţia dificilă cu părinţii săi, Kit şi Patricia. El spune că tatăl său, fost actor cu ceva notorietate în anii '90, îl abuza mental şi fizic şi îl bătea dacă Macaulay făcea ceva ce nu-i convenea.

Actorul n-a mai vorbit cu tatăl său de 25 de ani, acuzându-l că era gelos pe succesul său şi că îl chinuia intenţionat. "Orice a încercat el să facă în viaţă eu am depăşit înainte să fac 10 ani. Era un om rău... aş putea să vă arăt rănile dacă vreţi", a spus starul, referindu-se la bătăile îndurate.

Macaulay Culkin a dezvăluit că părinţii l-au exploatat financiar şi spune că unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat în viaţă a fost separarea de aceştia, în 1994. "Am vrut să iau o pauză o vreme şi a fost ceva de genul - Gata, fraţilor, sper că vă descurcaţi singuri să faceţi rost de bani, fiindcă de la mine n-o să mai primiţi", a povestit el.

În 2016, Kit, care a suferit un atac cerebral în urmă cu câţiva ani, a spus pentru Daily Mail despre Macaulay: "Nu-l mai consider fiul meu."

După câţiva ani în care a slăbit enorm şi avea un aspect fizic deplorabil, Macaulay Culkin arată din nou bine şi are o relaţie serioasă cu actriţa Brenda Song, în vârstă de 29 de ani.

 
În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat.

În 2013, Culkin şi-a cumpărat o locuinţă în capitala Franţei şi este deseori văzut în capitala Franţei.

Macaulay Culkin a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998 până în 2002, apoi a avut o relaţie cu Mila Kunis. În 2013, el a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jordan Lane Price.

Brenda a fost logodită cu fratele lui Miley Cyrus, Trace, de care s-a despărţit în 2012.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H