Din paginile revistei PLAYBOY, direct la PUŞCĂRIE. Cel mai SEXY DJ din LUME ajunge după GRATII

Una dintre cele mai frumoase femei care au pozat vreodată în Playboy este la un pas să ajungă la închisoare, după ce a încercat să îşi introducă ilegal în America iubitul condamnat. Astfel, ea riscă 10 luni de închisoare pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o. Colleen Shannon are în prezent 37 de ani şi este cunoscută drept cel mai sexy DJ din lume.

20 iun. 2013, 14:26

Una dintre cele mai sexy femei din America, Colleen Shannon, o fostă vedetă care a pozat de mai multe ori în Playboy, riscă să facă închisoare după ce a vrut să îşi introducă ilegal iubitul în ţară, cu toate că acesta avea interdicţie, deoarece era un fost puşcăriaş, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi O actriţă CUNOSCUTĂ, arestată pentru că a plănuit un ATENTAT contra lui Obama

În timpul procesului, ea a pledat vinovată şi anchetatorii cred că va petrece zece luni la închisoare. Tânăra a fost prinsă de poliţiştii de frontieră în luna august, atunci când voia să îl ajute pe Robert Skojo să ajungă în SUA prin Canada.

Citeşte şi Costumele prinţeselor pop: Avril Lavigne a fost marinar sexy. Katy Perry, personaj de desen animat

Ea este cunoscută drept „cel mai sexy DJ din lume”, având o serie de show-uri incendiare prin discotecile din întreaga lume. Mai mult, procurorii spun că iubitul vedetei a fost închis în Canada pentru posesie de droguri, prostituţie şi proxenetism. Cei doi reuşiseră să treacă graniţa, îndreptându-se spre casa modelului din Los Angeles, când au fost prinşi de poliţişti.