Din peripeţiile pompierilor. Intervenţii desprinse parcă din filmele de comedie VIDEO

De acţiuni desprinse parcă din filmele de comedie au parte mulţi pompieri sau poliţişti în timpul misiunilor de intervenţie. Nu de puţine ori aceştia se confruntă cu situaţii inedite sau sunt chemaţi să intervină pentru tot felul de alarme false, rezultatul fiind multă zarvă pentru nimic.

20 oct. 2013, 12:08
Din peripeţiile pompierilor. Intervenţii desprinse parcă din filmele de comedie VIDEO

O femeie din Reşiţa a fost trezită de pompieri cu toporul. Motivul: mama ei, mai prăpăstioasă din fire, era convinsă că fiica ei a murit în casă şi a sunat disperată la 112. Uşa era încuiată, astfel că salvatorii au fost nevoiţi să intre prin balcon unde au tras o sperietură soră cu moartea.

„Aaaa, e vie mă! Pompieriiii. Stai calmă, pompierii!”, a urlat un pompier, la fel de surprins ca şi femeia care s-a trezit în casă cu un individ cu o cască ciudatăpe cap şi cu un topor în mână, în miez de noapte. Fata a făcut un şoc nervos şi nu s-a oprit din ţipat minute în şir astfel că „salvatorii” au trebuit să-i rabde vocalizele minute în şir.

Un caz asemănător a avut loc şi în Drobeta Turnu Severin. O femeie a fost trezită de pompieri, după ce soţul ei a văzut că nu-i deschide uşa şi nici nu răspunde la telefon. Salvatorii au intrat pe balocn în apartament. „Doarme, doarme. „Băi, dar las-o, câtă oboseală?”, a spus nervos soţul. Un vecin însă era ceva mai îngăduitor. „A adormit. Păi fu plecată femeia, a adormit”, a spus acesta

Panică şi într-un bloc din Piteşti! Un bătrân a pus pe jar şi poliţia, şi pompierii, după ce a ameninţat vecinii că dă foc clădirii. Pentru că a refuzat să deschidă uşa, pompierii au escaladat blocul şi au intrat pe balcon. Acolo…surpriză, bărbatul a spus sec că a uitat o oală pe aragaz.

Pentru acest incident, bătrânul a primit un avertisment. Şi cum nu a dat drumul la uşă, poliţiştii i l-au lăsat în cutia poştală.