DIN SUFLET O femeie din Bucureşti îşi pune casa la dispoziţie pentru o familie afectată de ninsori

Oana Boca este mama a două fetiţe şi, mai înainte de toate, spune că este om. Femeia are o casă în Bucureşti pe care vrea să o dea unei familii afectate de ninsorile din ultimele zile. Imobilul este în cartierul Giuleşti.

10 feb. 2012, 15:28

Oana spune că acea casă a fost dată spre închiriere o perioadă, dar acum nu locuieşte nimeni în ea. Impresionată de ceea ce a văzut în ultimul timp la televizor, bucureşteanca s-a gândit să dea o mână de ajutor unor oameni loviţi de necaz.

O pun la dispoziţie unei familii. Oamenii pot sta acolo până se încălzeşte vremea. Pot sta până în martie-aprilie, cât vor ei. M-am gândit cum ar fi dacă aş fi eu în situaţia lor, când am văzut geamurile acoperite de zăpadă. Este groaznic. Când văd ce se întâmplă mă îngrozeşte. Am avut şi noi probleme, dar când văd necazurile astea parcă ale mele sunt fleacuri„, a spus Oana.

Femeia face acest gest din inimă, cu tot dragul, dispusă chiar să plătească facturile de lumină la acea casă. Singura problemă este că acolo nu au lemne.

În casă este o sobă, pat, dar nu au lemne. Poate cineva o să-i ajute cu asta. O să le mai dau şi eu ce le mai trebuie. Eu le pun casa la dispoziţie, nu vreau să plătească nici lumina, o să le plătesc eu. Au o cameră mare, mansardă, bucătărie. Eu îi ajut cu tot dragul. Suntem oameni„, a mai spus Oana.