Dinamo, AFARĂ din Complexul „Ştefan cel Mare”. Badea, mesaj DUR pentru Negoiţă

Miercuri, 5 aprilie, va avea loc predarea primirea bazei sportive din Complexul Ştefan cel Mare de la Clubul Sportiv Dinamo la Asociaţia CS FC Dinamo, condusă de Nicolae Badea, care are dreptul de administrare asupra bazei sportive, inclusiv a terenurilor de antrenament şi a celui central, scrie Fanatik.

04 apr. 2017, 16:52
Dinamo, AFARĂ din Complexul „Ştefan cel Mare”. Badea, mesaj DUR pentru Negoiţă

Nicolae Badea a redobândit, prin decizia instanţei de judecată, toate drepturile pe care le are conform contractului încheiat încă din 2002 cu Clubul Sportiv Dinamo, iar pe 5 aprilie va fi pusă în executare hotărârea instanţei. Din acel moment, toate echipele clubului condus de Ionuţ Negoiţă nu vor mai avea acces în bază aşa cum o făceau până acum, fără plata unei sume de bani. Practic, toate echipele lui Dinamo, cele de juniori, echipa a doua şi echipa mare, nu mai au dreptul de a se antrena sau a juca vreun meci oficial pe în Complexul Ştefan cel Mare, decât cu acordul Asociaţiei CS FC Dinamo.

Elias Bucurică, şeful galeriei lui Dinamo, INTERZIS pe stadioane UN AN. Alţi patru fani, SANCŢIONAŢI

Nicolae Badea este de acord cu o soluţie de compromis pentru ca Dinamo să folosească baza. Astfel, echipele lui Dinamo vor putea folosi baza dacă vor plăti, în avans, pentru fiecare şedinţă de pregătire sau meci jucat, deoarece este un „rău platnic dovedit”, lucru pe care Dinamo este obligată să-l facă şi la închirierea Arenei Naţionale din aceleaşi cauze: neplata chiriei din trecut! În plus, Badea este de acord cu o eşalonare a datoriei de aproape un milion de euro în mai multe tranşe, dar cu garanţii clare, palpabile, ce pot fi puse imediat în executare, în caz de neplată, pentru a evita un nou litigiu în instanţe.