DINAMO – ASA TG. MURES 1-1. „Câinii” au pierdut primele puncte în acest sezon, cu o nou-promovată

DINAMO - ASA TG. MURES LIVE VIDEO LOOK TV. Sambata seara, de la ora 21:00, Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu ASA tg. Mures, in etapa a treia a Ligii 1.

09 aug. 2014, 08:34
DINAMO – ASA TG. MURES 1-1. „Câinii” au pierdut primele puncte în acest sezon, cu o nou-promovată

DINAMO – ASA TG. MURES LIVE VIDEO LOOK TV. „Cainii” au avut un start perfect de sezon, obtinand doua victorii in tot atatea etape scurse pana acum. Echipa antrenata de Flavius Stoican a castigat greu etapa trecuta, 3-2 cu U cluj, rezultat ce i-a permis insa sa treaca pe pozitia a doua a podiumului.

Targ-muresenii aveau si ei un inceput bun de sezon, obtinand patru puncte din şase in primele doua etape, şi au venit în „Stefan cel Mare” sperând că vor scoate un rezultat pozitiv. Şi au reuşit, meciul încheindu-se la egalitate, scor 1-1.

ASA Tg. Mureş a deschis surprinzător scorul, prin Mureşan (min. 10), iar N’Doye a irosit şansa desprinderii ratând un penalty de care oaspeţii au beneficiat în minutul 30. Dinamo a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, graţie unui autogol al lui Balaur, iar tabela a rămas nemişcată până la final, cu toate că din minutul 64 nou-promovata ASA Tg. Mureş a evoluat în 10.