DINAMO-CRAIOVA 0-2. Eugen Neagoe s-a prăbuşit după ce a făcut INFARCT şi a fost luat cu ambulanţa! Şi-a revenit la SPITAL

Clipe de groază în minutul 25 al meciului Dinamo - Craiova. Eugen Neagoe s-a prăbuşit din cauza unei crize cardiace şi a fost resuscitat în ambulanţă. Dinamo - Craiova s-a terminat 0-2.

21 iul. 2019, 18:40
DINAMO-CRAIOVA 0-2. Eugen Neagoe s-a prăbuşit după ce a făcut INFARCT şi a fost luat cu ambulanţa! Şi-a revenit la SPITAL

Dinamo a pierdut, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-2 cu Craiova, dar evenimentul meciului a fost infarctul suferit de antrenorul „câinilor”, Eugen Neagoe.

UPDATE. Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

„Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune”, a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Clipe de groază în minutul 25. Banca tehnică a „câinilor” a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost imediat aflat: lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău. Eugen Neagoe s-a prăbuşit pe gazon şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Antrenorul lui Dinamo a acuzat o criză cardiacă, fiind suspect de infarct, a fost intubat şi a primit îngrijri de urgenţă, apoi a fost transportat la Spitalul Floreasca! Jucătorii lui Dinamo şi-au pus mâinile în cap şi au izbucnit în plâns!

 ORA 21:45: Surse neoficiale au informat inițial că primul verdict al medicilor ar fi tulburare cardiacă severă. Totuși, sunt și informații conform cărora Eugen Neagoe ar fi suferit un stop cardio respirator.

ORA 22:00: Conform unor informații de ultim moment de la Spitalul Floreasca, starea lui Eugen Neagoe s-a ameliorat, s-a depășit faza critică, antrenorul este conștient și cooperant. Resuscitarea făcută prompt a reușit. Eugen Neagoe nu mai este ventilat și urmează să fie supus unor investigații amănunțite. Probabil că va trebui să i se monteze un stent. Primul diagnostic este tulburare gravă de ritm cardiac. Antrenorul lui Dinamo rămâne sub supraveghere medicală strictă.

ORA 22:20: Primele investigații au dus la concluzia că Eugen Neagoe a suferit un infarct cardiac inferior și urmează să fie supus imediat unei coronarografii. Sunt indicații pentru montarea unui stent.

ORA 23:00: Medicii de la Floreasca ar fi constatat că Eugen Neagoe suferise un preinfarct în trecut, foarte probabil nedescoperit, iar acum a fost vorba despre o recidivă.

DINAMO – CRAIOVA 0-2 (0-1)

Bărbuț 36, Roman 66

DINAMO: Piscitelli – Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Sin – Mrzljak, Al. Răuță – G. Crețu (60 Moldoveanu), Bru (68 I. Filip), Montini – D. Popa (46 Sorescu). Antrenor: Eugen Neagoe.

CRAIOVA: Pigliacelli – Borța (57 Vlădoiu), Martic, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, A. M. Roman (80 Fortes), Baiaram (46 Vătăjelu). Antrenor: Corneliu Papură.

Clasament