DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. UPDATE

DINAMO - CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. RomaniaTV.net vă prezintă  LIVE VIDEO Dinamo - CSU Craiova, de la ora ora 21:00, în etapa a zecea (X) a Ligii I. Formaţia Dinamo întâlneşte duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, echipa CSU Craiova, în etapa a zecea (X) a Ligii I.

05 oct. 2014, 15:33
DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. UPDATE

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV.

Dinamo, echipa de start: Marc – Fai, Durimel, Cordos, Filip – Barboianu, Boubacar – Lazar, Rotariu, Matei – AlexeCS U

Echipa probabila CSU Craiova: Balgradean – S. Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Madson, Târnăcop – Bancu, Bawab, Nuno Rocha – Curelea

Duminică se împlinesc 14 ani de la trecerea în neființă a fostului mare mijlocaș dinamovist Cătălin Hîldan. Pe 5 octombrie, ziua în care a decedat în 2000 fostul fotbalist, Dinamo va juca pe teren propriu împotriva lui CS Universitatea Craiova.

Deoarece această zi are o însemnătate aparte pentru suflarea alb-roșie, șefii din Ștefan cel Mare mizează pe o asistență foarte bună la partida cu oltenii. De altfel, Cristi Bobar crede că cel puțin 10.000 de spectatori vor veni la partida de duminică, lucru care-l încurajează pe antrenorul Flavius Stoican în perspectiva unui rezultat bun în fața lui CS U.

LIVE VIDEO Dinamo – CSU Craiova, de la ora ora 21:00, în etapa a zecea (X) a Ligii I AICIAICI şi AICI

Ambele formații sunt în mare formă. CS U Craiova are cinci victorii consecutive (în toate competițiile), în vreme ce Dinamo are patru victorii și un singur eșec, cel de la Botoșani (2-3).

Pentru Dinamo, „Unicul Căpitan” a bifat 138 de prezenţe în tricoul alb-roşu şi a marcat șase goluri. A fost singurul club pe care l-a iubit şi pentru care şi-a consumat şi ultimul strop de energie, după cum notează site-ul oficial al alb-roșilor.

Mijlocaşul a bifat şi opt selecţii în naţională, fiind convocat alături de mari jucători ai României la turneul final Euro 2000. Alături de Dinamo, Hîldan a câştigat campionatul în sezonul 1999-2000 şi Cupa României în 2000.

 

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV.Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat un meci pe stoperul echipei Dinamo Bucureşti Ionuț Nedelcearu, care a primit cartonaş roşu în startul derby-ului cu Rapid.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. Cu excepţia lui Ionuț Nedelcearu, antrenorul Flavius Stoican nu are probleme de lot pentru meciul cu CS Universitatea Craiova. Faţă de meciul cu Rapid a revenit după o accidentare stoperul francez Durimel, care s-a antrenat normal în ultimele zile. Şi Joël Thomas este recuperat după o accidentare care l-a ţinut până acum pe tuşă.

LIVE VIDEO Dinamo – CSU Craiova, de la ora ora 21:00, în etapa a zecea (X) a Ligii I AICIAICI şi AICI

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. “Este un meci important, întâlnim o echipă cu jucători talentaţi, care au contracte cu foarte mulţi bani şi un antrenor cu care eu am debutat şi pe care o să-l respect toată viaţa. Trebuie neapărat să câştigăm acest meci. Se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hâldan, fanii vor fi aproape de noi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-l câştiga”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. În ceea ce priveşte CSU Craiova, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat 2 etape pe mijlocaşul argentinian Pablo Daniel Brandán, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu ASA Târgu-Mureș. Sud-americanul este la a doua eliminare consecutivă, după cea de la Cluj din meciul cu Universitatea. Atunci fost suspendat un meci şi a stat în Cupa României în partida cu FC Caransebeş.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. Nu va putea juca împotriva Dinamo nici stoperul Kay, care este accidentat.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. “În privinţa lui Kay avem veşti bune, accidentarea nu este atât de gravă precum se preconiza, astfel încât nu va sta şase luni cum s-a apreciat iniţial, ci este posibil ca după o lună, o lună şi jumătate să-şi reia antrenamentele“, a declarat antrenorul Emil Săndoi.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. Va reveni după o etapă de suspendare mijlocaşul brazilian Madson, care nu a jucat cu târgumureşenii din cauza cumului de cartonaşe galbene.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. “Ne aşteaptă un meci important, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători de perspectivă, care au cochetat cu lotul naţionalei de tineret, cum sunt Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip ori Dorin Rotariu. Ne propunem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti, ne interesează să acumulăm cât mai multe puncte până la finalul turului”, a precizat antrenorul Emil Săndoi.

Echipele probabile:

 Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, S. Filip – Bărboianu, Boubacar – D. Rotariu, C. Matei, V. Lazăr – Alexe

 CSU Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Nuno Rocha, Madson – Târnăcop, Bawab, Bancu – Curelea

LIVE VIDEO Dinamo – CSU Craiova, de la ora ora 21:00, în etapa a zecea (X) a Ligii I AICIAICI şi AICI

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a declarat, joi, că meciul cu CSU Craiova, din etapa a X-a a Ligii I, este extrem de important, mai ales că duminică se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, subliniind că jucătorii vor face totul pentru a câştiga.

Meciul Dinamo vs Craiova poate fi văzut, duminica, 5 octombrie, LIVE VIDEO pe LOOK TV, de la ora 21.00, pe platformele SEENOW si KOOLNET.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 .“Este un meci important, întâlnim o echipă cu jucători talentaţi, care au contracte cu foarte mulţi bani şi un antrenor cu care eu am debutat şi pe care o să-l respect toată viaţa. Trebuie neapărat să câştigăm acest meci. Se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, fanii vor fi aproape de noi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-l câştiga. Contează mai puţin dacă mai e un derbi sau nu, ştiu că sunt rivalităţi foarte mari, sunt dorinţe mari de victorie din ambele părţi. CSU Craiova este reprezentanta oraşului şi principala bucurie a oamenilor în ceea ce priveşte sportul. Craiova are jucători importanţi şi mă refer la Curelea, un jucător destul de talentat”, a declarat Stoican.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00  – “Intotdeauna meciurile cu Dinamo au fost speciale pentru craioveni. Atat pentru fotbalisti, cat si pentru public. Sper ca jucatorii mei sa inteleaga din istoria acestor intalniri ca numai prin ardoare si devotament isi pot multumi suporterii”, spune Sorin Cartu, directorul tehnic al oltenilor. “Va fi foarte greu pentru ca CS U Craiova este intr-o crestere de forma si vine cu ambitii mari. In plus, au o banca tehnica redutabila. Ii stiu bine pe Cartu si Sandoi din perioada in care am evoluat acolo”, apreciaza Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo. Sorin Cratu este si cel care l-a debutat la Universitatea Craiova pe actualul antrenor al dinamovistilor.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo Craiova. Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Foarte important de amintit este ca in ziua meciului, 5 octombrie, se vor implini 14 ani de la moartea regretatului Catalin Haldan, unicul capitan cum este supranumit de fanii “alb-rosii”. Suporterii dinamovisti il vor comemora inaintea inceperii partidei cu o coregrafie cu totul speciala.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Poveste de o jumatate de secol

Dinamo – Universitatea Craiova este o poveste scrisa in jumatate de secol si care a adunat deopotriva bucurii si dezamagiri, orgolii si tradari. E duelul in urma caruia s-au nascut idoli si au cazut bariere. Dinamo – Craiova este cea mai mare rivalitate dintre o echipa din provincie si una a Capitalei.

Povestea a inceput pe 5 noiembrie 1964, atunci cand oltenii condusi de Nicolae Oteleanu, aflati in postura de nou promovati, au dat peste singura echipa din istoria “alb-rosilor” castigatoare a patru titluri consecutive. S-au impus elevii lui Angelo Niculescu cu 3-1, goluri Fratila, Parcalab (2), respectiv, Eftimie. Meciul a fost un antrenament pentru dinamovisti inaintea dublei cu detinatoarea CCE, Internazionale Milano, in fata careia au pierdut cu 0-6 si 0-1.

Peste un an a venit si primul punct scos de studenti, 0-0 pe Tineretului. In editia urmatoare, 1965-1966, Dinamo a administrat Craiovei cea mai severa infrangere din istorie, 8-0 la Bucuresti, goluri Fratila (3), Haidu (2), Parcalab (2) si Mihailescu (autogol).

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 .  Primul succes al oltenilor a venit abia in al zecelea meci direct, pe 15 iunie 1969, 1-0 la Craiova, in ultima etapa.

Anii ’70 au echilibrat duelurile, cele doua echipe batandu-se pentru titlu de cele mai multe ori. Astfel, in sezonul 1970-1971 consemnam prima dubla a Craiovei, 1-0 la Craiova, 2-0 la Bucuresti, iar in sezonul 1972-1973, Craiova a pierdut titlul la golaveraj, avand un singur gol diferenta fata de marea rivala. Atunci Adrian Paunescu a lansat denumirea “campioana unei mari iubiri” pentru echipa sa de suflet. Oltenii s-au revansat anul urmator, elevii lui Constantin Cernaianu castigand tiltul cu un punct avans!

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 –  Iata cum au aratau cele doua echipe in meciul direct din 8 mai 1974, din etapa a 27-a, incheiat cu victoria bucurestenilor, 1-0, gol Dumitrache.

DINAMO: Cavai – Cheran, Sandu Gabriel, Satmareanu II, Coco Deleanu (Custov) – Dinu, Radu Numweiller – Gojgaru, Dudu Georgescu, Dumitrache, Lucescu (Alexandru Moldovan). Antrenor: Dumitru Nicolae Nicusor.

UNIVERSITATEA: Oprea (Manta) – Niculescu, Badin, Deselnicu, Berneanu – Strambeanu, Boc – Balan, Oblemenco, Costica Stefanescu, Nita. Antrenor: Constantin Cernaianu.

Anii ’80 au fost anii performantelor europene ale celor doua. Mai intai, Craiova s-a calificat in sferturile de finala al CCE si in semifinala Cupei UEFA, apoi Dinamo in semifinala CCE. In 1981, titlul s-a disputat tot intre ele, Craiova castigand in tur acasa cu 2-0, goluri Geolgau si Crisan, meci in urma caruia oltenii au trecut pe primul loc fara sa-l mai paraseasca. In retur a fost 1-1. Au urmat doua campionate castigate la mustata de Dinamo in fata Craiovei.

In martie 1984, pe Central, s-a inregistrat cea mai mare asistenta din istoria fotbalului oltean, 43.500 de bilete fiind vandute la victoria Universitatii cu Dinamo, 3-0, goluri Negrila, Crisan si Camataru.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 –  Sorin Cartu era antrenorul “alb-albastrilor” in 5 noiembrie 1989, cand Universitatea a invins echipa lui Mircea Lucescu cu 1-0, gol Ciurea. Acelasi antrenor a castigat in 1991, avandu-l pe Emil Sandoi drept capitan de echipa, atat Cupa Romaniei, cat si campionatul, dupa o lupta in trei cu Dinamo si Steaua. Interesant e ca numarul unu al Craiovei era portarul Florin Prunea, crescut in curtea dinamovistilor. In anii ’90, Dinamo a dominat duelul cu oltenii, aici incluzand si pe Electroputere, dar si pe Extensiv Craiova.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00–  Ultima victorie a Craiovei pe terenul lui Dinamo e din ziua de 28 octombrie 1994 (in Cupa Romanie), 1-0, gol Ionel Gane. Interesant e ca intre 13 iunie 1971 si 16 martie 1994, cand oltenii au castigat cu 3-2, acestia n-au mai simti gustul victoriei din postura de oaspeti in campionatul national. In prezent, dinamovistii au doar o infrangere in ultimele 12 jocuri din Liga I, 2-3 la Botosani, in rest sapte victorii si patru remize. De partea cealalta, oltenii vin dupa trei victorii consecutive la zero. Media de varsta: Dinamo- 24 de ani si sase luni, Craiova – 26 de ani si o luna.