DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Derby polar în Liga 1, juniorii au dat la lopată

DINAMO - CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei este cel dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Cele două se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la RomaniaTV.net.

15 dec. 2018, 13:56
DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Derby polar în Liga 1, juniorii au dat la lopată

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Partida din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, dintre Dinamo și U Craiova 1948, se anunță una de mare interes, chiar dacă iarna și-a intrat în drepturi și a cucerit definitiv Capitala. Pentru roș-albi, acest meci pare ultima șansă de a se mai agăța de speranțele play-off-ului, în timp ce oltenii nu-și permit pași greșiți dacă vor să țină cadența cu fruntașele CFR Cluj și FCSB.

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. 

Echipele probabile:

Dinamo 4-4-1-1: Muțiu – Sorescu (Corbu), M. Popescu, Grigore, Popovici – Hanca, Ait-Atmane, Gomelt, Salomao – Pesic – Montini

CSU Craiova: Pigliacelli – Martici, Donkor, Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Colli, Mihăilă, Mitriță – Rocha
Antrenor: Devis Mangia

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Mircea Rednic (56 de ani) a încins spiritele înaintea partidei cu U Craiova 1948, așa cum face mai mereu de când a revenit pe banca tehnică a fostei campioane. ”N-am antrenat la această echipă, am antrenat la altă Craiova”, este ”săgeata cu venin” pe care tehnicianul lui Dinamo a trimis-o spre tabăra juveților.

De partea cealaltă, Devis Mangia, tehnicianul Craiovei, va lua măsuri speciale în legătură cu anihilarea unui dinamovist: Mattia Montini. ”Da, Montini este un italian care a făcut tot timpul meciuri foarte bune contra noastră. În fața lui am pierdut campionatul de tineret în Italia. În fața lui și a lui Pigliacelli”, a spus Mangia, la conferința de presă.

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Juniorii lui Dinamo au ajutat la deszăpezirea terenului pentru meciul cu U Craiova

Vremea dă bătăi de cap oficialilor din Liga 1 şi este nevoie de o mobilizare generală pentru ca suprafeţele de joc, acoperite de zăpadă, să se prezinte în condiţii acceptabile pentru disputarea meciurilor din etapa a 20-a.

La Dinamo, s-a apelat inclusiv la juniori. Astfel, jucătorii de la echipele U17 şi U19 au fost scoşi la lopată şi au ajutat pe deszăpezirea gazonului din Ştefan cel Mare, acolo unde, în această seară, de la ora 20:00, alb-roşiii vor juca împotriva Universităţii Craiova.

„Haideţi, câinilor! Este nevoie de noi! Mulțumim pentru participare juniorilor de la U17 și U19, antrenorilor Dobre și Bucuroaia, cei care au ajutat la întinsul prelatei.

Le mulțumim frumos tuturor celor care au răspuns prezent astăzi și care ajută la curățare”, a fost mesajul lui Cristi Hîldan, preluat de pagina de Facebook Radio Dinamo 1948.

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018.Rednic și-a pus fanii olteni în cap înaintea meciului cu CS U Craiova: „N-am antrenat la această echipă, ci la altă Craiova”

 

„N-am antrenat la această Craiova, dar am antrenat la altă Craiova. M-am simțit bine acolo, am prins o perioadă bună, când am terminat pe locul 4, și o altă perioadă mai puțin bună”, a declarat astăzi Mircea Rednic. 

„Puriul” a pregătit-o pe Universitatea Craiova între 2004 și 2005, fără să câștige vreun trofeu.

FC U Craiova și CS U Craiova poartă războaie în justiție pe mai multe fronturi pentru identitatea echipei istorice.

Dinamo a uitat să mai câştige pe propriul teren, iar în acest moment are şase meciuri consecutive fără victorie acasă. Ultimul succes al „câinilor” a fost în urmă cu mai bine de trei luni. Pe 25 august, Dinamo o învingea pe Hermannstadt, scor 2-1, cu un gol marcat în ultima fază de Pesic.

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018

 
De atunci, echipa pregătită de Mircea Rednic a mai câştigat un singur meci şi în deplasare. A fost tot o victorie venită în ultima fază pe terenul celor de la FC Voluntari. Cu doar 19 puncte obţinute în 19 etape, Dinamo este în subsolul clasamentului, la opt puncte în spatele echipei de pe locul 6, Astra Giurgiu.

DINAMO – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are trei victorii consecutive în Liga I şi este la doar cinci puncte de liderul CFR Cluj. În partida din tur, oltenii s-au distrat cu echipa pregătită atunci de Florin Bratu şi s-au impus cu 3-0. După înfrângerea de la FC Botoşani, scor 1-2, Craiova s-a impus cu 1-0 în faţa Dunării Călăraşi, apoi, a câştigat meciurile cu Chiajna şi cu FC Voluntari cu acelaşi scor, 3-1.