Dinamo l-a dat afară pe singurul jucător din Liga 1 care a jucat la CM 2018. Ultimele epurări făcute de Rednic în Ştefan cel Mare

FC Dinamo Bucureşti şi portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano (37 de ani) au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare.

11 dec. 2018, 11:17
Dinamo l-a dat afară pe singurul jucător din Liga 1 care a jucat la CM 2018. Ultimele epurări făcute de Rednic în Ştefan cel Mare

La Dinamo din 4 iulie 2016, Jaime Penedo a câştigat Cupa Ligii, anul trecut, în tricoul alb-roşu, fiind unul dintre cei mai buni portari străini din istoria echipei din Ştefan cel Mare.

Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulţumesc clubului, colegilor, antrenorilor şi suporterilor dinamovişti pentru această perioadă minunată din viaţa mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!„, a declarat Penedo pentru www.fcdinamo.ro.

2016 este anul în care Penedo a fost transferat la FC Dinamo Bucureşti. Fostul portar al dinamoviştilor şi-a început cariera la Estudiantes de Panama şi a mai evoluat pentru Club Deportivo Plaza Amador, Club Deportivo Arabe Unido (toate din Panama), Cagliari (Italia), Osasuna B (Spania), Club Social Deportivo Municipal (Guatemala), LA Galaxy (SUA) şi Deportivo Saprissa (Costa Rica).

73 de meciuri a apărat Penedo pentru echipa din Ştefan cel Mare în toate competiţiile, Liga 1 (66), Cupa României (1), Cupa Ligii (4) şi Liga Europa (2).

1 trofeu a câştigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist a fost singurul reprezentant al campionatului intern la Mondialul din Rusia, din acest an, fiind integralist în toate meciurile naţionalei Panama în grupă cu Belgia, Anglia şi Tunisia.

133 de selecţii a adunat Penedo pentru naţionala Panama. După o carieră impresionantă, Penedo şi-a anunţat retragerea de la naţionala statului Panama la finalul Mondialului din Rusia.

De asemenea, Dinamo Bucureşti şi mijlocaşul panamez Armando Cooper au convenit, marţi dimineaţă, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Transferat în luna august a acestui an, Armando Cooper a adunat 11 meciuri în Liga 1 Betano şi unul în Cupa României pentru Dinamo.

Clubul din Ştefan cel Mare îi transmite lui Armando Cooper, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!„, a scris fcdinamo.ro.