DINAMO KIEV-STEAUA 3-1 în Europa League

DINAMO KIEV-STEAUA 3-1. Dinamo Kiev a trecut, 3-1, de Steaua, într-un meci din etapa a doua a Gruepi J din Europa League. În celălalt meci din grupă, Aalborg - Rio Ave 1-0. Clasament: 1. Dinamo Kiev 6p, 2. Steaua 3p, 3. Aalborg 3p, 4. Rio Ave 0p. Steaua va juca următoarele două meciuri cu Rio Ave.

02 oct. 2014, 18:54
DINAMO KIEV-STEAUA 3-1 în Europa League

DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Costel Gâlcă l-a titularizat pe Gabi Iancu, iar Raul Rusescu este rezervă.

Dinamo Kiev: Rybka – Vida, Danilo Silva, Dragovic, Burda – Rybalka, Sydorchuk – Lens, Belhanda, Yarmolenko – Kravets.

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Chipciu, G. Iancu, Tănase – Keșeru.

MIN. 90: gol Teodorczyk, după un henţ nesancţionat. DINAMO KIEV – STEAUA 3-1!

MIN. 88: gol RUSESCU, din doi metri cu capul. DINAMO KIEV – STEAUA 2-1!

MIN. 66: gol marcat de KRAVTES după o fază excelentă. DINAMO KIEV – STEAUA 2-0!

MIN. 41: gol fabulos marcat de YARMOLENKO! pasă excelentă a lui Belhanda, şi Yarmolenko reia plasat, la vinclu, din prima! DINAMO KIEV – STEAUA 1-0!

DINAMO KIEV-STEAUA este LIVE VIDEO AICI şi AICI.

DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. UEFA a decis ca partida DINAMO KIEV – STEAUA, de joi, 2 octombrie, din Grupa J a Europa League, să fie condusă la centru de către Robert Schorgenhofer, care va fi ajutat la cele două linii de către Matthias Winsauer și de Roland Brandner. Schorgenhofer, în vârstă de 41 de ani, a mai condus în două rânduri pe STEAUA în cupele europene, una din Europa League și una din turul trei preliminar al Champions League.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Schorgenhofer, în vârstă de 41 de ani, a mai condus în două rânduri pe STEAUA în cupele europene, una din Europa League și una din turul trei preliminar al Champions League. Prima dată n-a fost cu noroc pentru echipa noastră: la meciul cu Twente, de la Enschede, scor 0-1, din „16”-imile UEFA Europa League, în februarie 2012.A doua oară, austriacul a fost cu noroc pentru bucureșteni, la meciul de la Tbilisi, cu Dinamo, câștigat de Steaua cu 2-0, în turul trei preliminar al UEFA Champions League din sezonul trecut.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Schorgenhofer a oficiat și un meci al naționalei României, cel cu Albania, de la Piatra Neamț, scor 1-1, din debutul preliminariilor pentru Euro 2012.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. . Costel Gâlcă, antrenorul celor de la STEAUA, a prefațat confruntarea cu DINAMO KIEV. „Cred că va fi un meci foarte dificil, având în vedere valoarea echipei lor. Cred că punctul lor forte e mijlocul echipei. Acolo au şi calitate, au şi agresivitate. Au o densitate bună acolo, la centru, aduc mingea cu uşurinţă în careu. Ei ies şi fac presing foarte sus, astfel că lasă spaţii în zona fundaşilor laterali. Sper să putem profita de asta, mai ales că avem jucători cu viteză bună”, a spus Gâlcă înainte de DINAMO KIEV-STEAUA.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. „E bine că ultima dată când a jucat aici Steaua a câştigat, sperăm să repetăm scorul. Dar, ca să fim realişti, e foarte greu. A trecut timpul, sunt alţi jucători acum. Cred că avem jucători asemănători cu cei de la Dinamo Kiev, însă ca stil de joc sutem diferiţi”, a mai declarat Gâlcă. Acesta a spus că a urmărit cinci meciuri ale echipei Dinamo Kiev, însă niciunul pe stadion, precizând că a primit informaţii de la Mircea Lucescu despre formaţia ucraineană.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Alexandru Bourceanu a revenit la Steaua în această vară, însă până acum nu a îmbrăcat tricoul roş-albastru. Mijlocaşul de 29 de ani este încă în programul de recuperare, iar Costel Gâlcă speră să-l poată folosi mai repede decât era preconizat.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Împrumutat un an în Ghencea de la Trabzonspor, Bourceanu încă nu este refăcut complet după accidentarea suferită în august, în cantonamentul din Austria. Progresele sunt însă vizibile, şi, deşi era aşteptat să revină pe teren abia peste o lună, sunt şanse ca jucătorul să fie apt la jumătatea lunii octombrie.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Acesta va rata cu siguranţă partidele naţionalei cu Ungaria şi Finlanda, dar şi meciurile Stelei cu Dinamo Kiev (Europa League) şi Oţelul (Liga 1).

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Steaua are meci in deplasare, iar Dinamo Kiev porneste ca mare favorita. Dinamo Kiev are cota 1,66 pentru un succes in fata campioanei din Romania. Egalul este cotat cu 3,50, in timp ce victoria celor de la Steaua are nu mai putin de 5,75!

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Potrivit listei dupa care se ghideaza pariorii, intre Steaua si Dinamo Kiev este una dintre cele mai mari diferente la nivel de cote in Europa League. Doar Inter si Villareal sunt mai sigure de victorie in meciurile de acasa, ambele cotate cu 1,22, insa au de jucat cu Karabakh (cota 12.00) si Apollon Limassol (cota 13.00). Dintre echipele ce joaca in deplasare, cote mai mari decat Steaua au si Besiktas (6.00, joaca la Tottenham) si Copenhaga (6.00, joaca la FC Torino).

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a anunţat că în cazul în care FRF şi LPF nu vor sancţiona incidentele antimaghiare de la partida Steaua – Astra, atunci instituţia pe care o conduce va aplica pedepse. „La meciul dintre Astra şi Steaua au fost incidente antimaghiare. Dacă FRF şi LFP nu vor lua măsuri, vom sancţiona cele două entităţi, pentru că ele fac business în sportul ăsta şi trebuie să-şi asume responsabilitatea”, spune Asztalos. În repriza a doua a partidei, fanii Stelei au aprins mai multe torţe în culorile roşu, galben şi albastru şi au scandat trivialităţi la adresa maghiarilor şi a Ungariei”.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Serghei Rebrov, a declarat că ştie cum să o învingă pe Steaua Bucureşti, joi, în meciul din Europa League, programat pe stadionul Olimpic din Kiev (ora 20,00). „Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei şi ştim cum să-i învingem. Suporterii ne vor susţine”, a afirmat Rebrov, citat de săptămânalul ‘Komanda.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. „Ne aşteaptă un meci meci împotriva unei echipe româneşti de top. Faptul că domină campionatul României şi a avut un start reuşit în Europa League înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern”, a mai spus Rebrov.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Fostul atacant al lui Dinamo Kiev şi-a amintit şi de meciul jucat în 2006 împotriva Stelei: „Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestei echipe. În 2006 am pierdut în faţa Stelei la o diferenţă mare la Kiev”.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. Steaua a învins pe Dinamo Kiev cu 4-1, pe 13 septembrie 2006, în grupele Ligii Campionilor, golurile ”roş-albaştrilor” fiind reuşite de Sorin Ghionea, Valentin Badea şi Nicolae Dică (2), în timp ce pentru Dinamo a înscris chiar Rebrov. În returul din 21 noiembrie, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1, în Ghencea, goluri marcate de Dică, respectiv Florin Cernat.

DINAMO KIEV STEAUA LIVE VIDEO LA TV DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO KIEV-STEAUA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, joi, de la ora 20:00, se joacă în etapa a 2-a din Grupa J din EUROPA LEAGUE. DINAMO KIEV-STEAUA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net.