Dinamo S-A VÂNDUT! Noul patron al „câinilor roşii” are o avere de 500 de milioane de EURO

Ionuţ Negoiţă a dat lovitura şi a vândut clubul penttru 9 milioane de euro. Noul patron al lui Dinamo are o avere de o jumătate de miliard de euro.

07 mai 2018, 05:37
Dinamo S-A VÂNDUT! Noul patron al „câinilor roşii” are o avere de 500 de milioane de EURO

Konstantinos Tsakiris, 47 de ani, va fi patronul lui Dinamo dacă afacerea pe care a stabilit-o cu Ionuţ Negoiță se va desfășura conform planului: actualul acţionar majoritar încasează 9 milioane de euro și-i cedează grecului toate acțiunile pe care le deține, scrie GSP.

Ionuţ Negoiţă a plătit datoria de 2.000.000 de euro către Nicolae Badea

Negocierile s-au purtat „face to face” în urmă cu două săptămâni, când grecul avenit la Rin, hotelul patronului de la Dinamo și sediu al clubului. Apoi, Ionuț Negoiță l-a vizitat pe acesta în Grecia, pentru mai multe zile, cu toate că motivul oficial al dinamoviștilor este că va organiza acolo botezul fetiței sale. Totuşi, președintele lui Dinamo, Alexandru David, neagă negocierile: „Nu este nimic adevărat. Sută la sută este exclus ca omul de care vorbiți să facă parte din viața clubului”.

Discuțiile care au urmat au condus la un acord și în acest moment ar mai fi nevoie doar ca ambele părți să-și respecte angajamentele.

Ion Ţiriac, MOTIVUL REAL pentru care nu va investi la DINAMO. Dumitru Dragomir l-a dat de gol

Konstantinos Tsakiris are 47 de ani și e moștenitorul unor afaceri de transport maritim. Averea lui e estimată spre o jumătate de miliard de euro. A mai avut o încercare în fotbal în urmă cu 12 ani, când a cumpărat-o pe Panionios cu 3,5 milioane de euro. În cinci sezoane, a investit 35 de milioane de euro, dar echipa nu a urcat peste locul 5.

În acest moment, societatea pe care Ionuț Negoiță i-o vinde lui Konstantinos Tsakiris nu deține și palmaresul lui Dinamo. Echipa joacă cu stema „câinilor roșii” pe piept, dar aceasta e împrumutată. Brandul Dinamo este deținut de Nicolae Badea, prin ASC FC Dinamo, și este dat în administrare pe perioadă nedeterminată societății FC Dinamo 1948 SA, cea pe care o preia Konstantinos Tsakiris. Adică, FC Dinamo 1948 nu poate înstrăina marca, dar are control total asupra ei!