Dinamo se vinde! Anunţ de ultimă oră făcut de Cornel Dinu: „Ne aflăm din nou în faţa unei premiere”

Cornel Dinu a confirmat că există negocieri pentru vânzarea lui Dinamo, iar primele contacte între Ionuţ Negoiţă şi potenţialul cumpărător, grecul Konstantinos Tsakiris, au avut loc în luna aprilie.

06 nov. 2018, 06:14
Dinamo se vinde! Anunţ de ultimă oră făcut de Cornel Dinu: „Ne aflăm din nou în faţa unei premiere”

Ionuţ Negoiţă negociază din nou vânzarea lui Dinamo. Cel care ar fi interesat să cumpere este Konstantinos Tsakiris, un om de afaceri grec, care a fost patron la Panionios Atena. De altfel, la partida cu FC Voluntari, acesta l-a trimis pe Akis Mantzios, fost antrenor la Panionios şi unul dintre apropiaţii săi, să urmărească jocul lui Dinamo.

Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo. Potenţialul cumpărător a sosit deja în Bucureşti

„Există un sâmbure de adevăr, incontestabil. Aduceţi-vă aminte că, în aprilie, s-a făcut la început această discuţie. Din câte s-a prezentat în presă, există un agrement între Negoiţă şi acest afacerist grec. Trebuie gândit tot ce se petrecere, pentru că ne aflăm din nou în faţa unei premiere, un lucru inedit. Nu avem continuitate socială pe care o au Anglia sau Italia, noi suntem departe, suntem în negura vremurile din punct de vedere al civilizaţiei economice şi atunci… Sigur, e delicat la noi să te gândeşti dacă vine un acţionat străină şi preia o echipă de fotbal. Sunt nişte riscuri şi din partea lui, şi din partea celor care care merg pe o astfel de cale. Dar orice este posibil, discuţiile sunt incontestabile, există o înţelegere”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.