Dinamo şi-a găsit antrenor. Un fost stelist va fi numit pe banca alb-roşilor

Mihai Teja a fost ofertat încă de săptămâna trecută de către conducerea lui Dinamo, dar Răzvan Burleanu, președintele FRF, s-a opus. Până la urmă, roș-albii se pare că au obținut acordul de la Casa Fotbalului, astfel că Teja va fi noul antrenor al "câinilor".

15 dec. 2014, 11:59
Dinamo şi-a găsit antrenor. Un fost stelist va fi numit pe banca alb-roşilor

După demisia lui Flavius Stoican și interimatul asigurat de către Ionel Dănciulescu, banca tehnică a lui Dinamo îi va reveni lui Mihai Teja. Potrivit DigiSport, după ce în vară a refuzat oferta primită de la Steaua, selecționerul naționalei de tineret U21 a acceptat provocarea din partea lui Ionuț Negoiță și Constantin Anghelache.

Mihai Teja nu este la prima experiență pe banca tehnică a lui Dinamo. Tehnicianul, în vârstă de 36 de ani, a fost „secundul” lui Mircea Rednic în 2007, pe vremea în care Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, cu Mircea Rednic antrenor principal.

Citeşte şi Sărăcie lucie în Liga 1. Un fotbalist i-a furat antrenorului televizorul

Teja nu reprezintă singura noutate în organigrama „câinilor”. De la 1 ianuarie, Daniel Stanciu va fi noul manager al echipei. De altfel, Stanciu este cel care a insistat pe lângă cei din conducere ca Mihai Teja să fie adus la echipă.

În perioada 1986-1997 Mihai Teja a evoluat ca fotbalist în echipele de juniori şi de tineret ale Stelei, iar între anii 2007 şi 2010 a fost antrenor secund la Steaua.