DINAMO-STEAUA, meci decisiv pentru Reghecampf. Gigi Becali pregăteşte demiterea sa, i-a găsit deja înlocuitor

Dinamo-Steaua e un meci cu sabia deasupra capului pentru Laurențiu Reghecampf. Potrivit Dolce Sport, patronul Stelei, Gigi Becali, e nemulțumit de evoluția echipei şi pregătește un plan secret pentru următoarea perioadă.

30 nov. 2016, 09:47
DINAMO-STEAUA, meci decisiv pentru Reghecampf. Gigi Becali pregăteşte demiterea sa, i-a găsit deja înlocuitor

Gigi Becali a avut zilele trecute o întâlnire secretă cu fostul selecționer al echipei naționale Anghel Iordănescu căruia i-a propus postul de consilier. „Becali i-a propus lui nea Puiu să vină ca și consilier la Steaua, aceasta fiind o formă de mulțumire și pentru transferurile lui Nicușor Stanciu (10 milioane euro) și Alex Chipciu (3,5 milioane euro) la Anderlecht după evoluția acestora la Europeanul din Franța, unde le-a crescut cota celor doi. Mai mult, Becali și Iordănescu au discutat și despre venirea lui Edward Iordănescu la Steaua, urmând ca acesta să-i ia locul lui Reghecampf„, spun sursele DolceSport.

Nu este pentru prima dată când numele lui Edi Iordănescu apare pe lista Stelei. Acesta a fost propus de Mirel Rădoi și în urmă cu un an, dar până la urmă patronul Stelei a decis ca Reghecampf să revină la echipă, după ce și-a reziliat contractul cu Litex.

Acum, Edi este liber de contract, după ce a demisionat de la CSKA Sofia, iar Becali are o afinitate pentru antrenorul de 38 de ani. „Edi Iordănescu face parte din familia Stelei și poate să vină în orice moment la echipă„, spunea Becali la finalul meciului cu FC Botoșani. Doar că dacă-l va da afara pe Reghe trebuie să-i plătească acestuia o clauză de reziliere de 1 milion de euro.