DINAMO-STEAUA, scandal după derby. Hamroun a fost lovit la vestiare de un dinamovist

Derby-ul Dinamo-Steaua (1-1) a continuat la vestiare, acolo unde algerianul Hamroun, marcatorul primul gol al partidei, ar fi fost lovit de olandezul Romario.

07 mart. 2016, 07:03
DINAMO-STEAUA, scandal după derby. Hamroun a fost lovit la vestiare de un dinamovist

Jugurtha Hamroun a fost unul dintre personajele principale ale derby-ului Dinamo-Steaua, el marcand golul roş-albaştrilor, în minutul 10, pentru ca în finalul meciului să fie eliminat după un duel cu Steliano Filip şi Paul Anton. Surse citate de digisport.ro susţin că Hamroun ar fi încercat să-şi facă singur dreptate după eliminare, el intrând în vestiarul lui Dinamo, pentru a-i aplica o corecţie fizică lui Filip.

Citeşte şi DINAMO – STEAUA 1-1: Reghecampf, furios pe jucătorii săi: „Nu suntem la grădiniţă”. Iordănescu, atac la arbitri

Decizia lui Hamroun nu s-a dovedit una foarte inspirată, întrucât algerianul a ieşit destul de şifonat din vestiarul „câinilor”. Lângă Steliano Filip, eliminat şi el, se afla şi olandezul Romario Kortzorg, care fusese schimbat la pauză. Potrivit sursei citate, Hamroun a fost luat la palme de Kortzorg şi a fugit din vestiarul lui Dinamo înainte de a primi o corecţie mai drastică.