DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO DIGI SPORT şi LOOK TV

Dinamo - U Cluj LIVE VIDEO DIGI SPORT şi LOOK TV. Meciul se joacă de la ora 20:30.

28 feb. 2015, 16:22
DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO DIGI SPORT şi LOOK TV

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO DIGI SPORT şi LOOK TV. Dinamo debutează în 2015 în fața propriilor suporteri în compania celor de la U Cluj, de la ora 20:30.

După victoria la limită de la Galați, dinamoviștii speră din nou la cele trei puncte care să o ducă mai aproape de pozițiile fruntașe. Ecuația este de partea echipei lui Teja, care poate conta din nou pe Cosmin Matei, revenit după o accidentare, dar și pe Valentin Lazăr, revenit în lot după absența de la Galați. Teja a hotărât să renunțe însă la alți patru jucători de bază, Alexandre Durimel, Fabien Farnolle, Patrick Petre şi Ionuţ Şerban.

Nu vor putea juca nici Boubacar Mansaly şi Ştefan Bărboianu, ambii fiind suspendaţi.

De cealaltă parte, George Ogăraru pare condamnat să câștige. Tehnicianul „șepcilor roșii joacă meciul cu Dinamo cu sabia atârnându-i deasupra capului. Favorit să-i ia locul în cazul unei demiteri este Laurențiu Reghecampf, care se află în relații foarte bune cu patronul Florian Walter.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO DIGI SPORT şi LOOK TV. După ce a câștigat primul meci din retur, 1-0 cu Oțelul, Mihai Teja vizează o nouă victorie.

„Câinii roșii” nu vor avea o misiune ușoară pe teren propriu, chiar dacă U Cluj a câștigat doar două din cele nouă meciuri jucate în deplasare în acest sezon. Pentru duelul cu ardelenii, Mihai Teja a lăsat în afara lotului patru fotbaliști importanți, iar alți doi sunt suspendați.

Astfel, Dinamo nu se va baza pe serviciile lui Boubacar Mansaly şi Ştefan Bărboianu, ambii absenți din cauza cartonașelor. De asemenea, nemulţumit de randamentul dat de aceștia în ultima vreme, Teja a decis să nu-i includă în lot pe Fabien Farnolle, Alexandre Durimel şi Ionuţ Şerban. Patrick Petre este încă nerefăcut după accidentare.

Densitatea din lot îi oferă însă soluții antrenorului gazdă. În altă ordine de idei, Andrei Marc (21 de ani) este noul jucător al lui Dinamo. Fundaşul, care a venit la gruparea din Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, a parafat o înţelegere valabilă următorii 3 ani şi jumătate. El nu va evolua însă cu U Cluj.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO DIGI SPORT şi LOOK TV. Echipele probabile:

Dinamo: Naumovski – Fai, Nedelcearu, Bunoza, Serginho – N. Grigore, Elhamed – D. Rotariu, M. Niculae, Grozav – Bilinski

U Cluj: Veselovski – Jovanovic, Skvorc, Neag, Bambara – Ceppelini, R. Costin, Van den Broek – Zijler, Lemnaru, Nuno Viveiros