Dinamo, „zero șanse să joace în cupele europene în sezonul viitor”

După ce au ieșit din insolvență, în urmă cu o săptămînă, "cîinii" sperau să obțină o derogare de la UEFA pentru a juca încă din sezonul viitor în cupele europene.

29 sept. 2015, 14:15
Dinamo, „zero șanse să joace în cupele europene în sezonul viitor”

Viorel Duru, Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, a vorbit despre situația lui Dinamo și a declarat că echipa nu are șanse să primească licența.

„Regulamentul este clar. Sigur că Dinamo poate face cerere la UEFA și cei de acolo vor decide. Nu s-a schimbat nimic. Dinamo are dreptul să depună dosarul de licențiere la final, doar că nu o să primească licență pentru cupele europene.

Dinamo a ieşit din INSOLVENŢĂ. Când poate juca în CUPELE EUROPENE

Dinamo a ieșit din insolvență în septembrie, iar regula spune că trebuia să iasă înainte de luma mai. Eu cred că au zero șanse să ia licența. Singura șansă este să ceară o derogare și să i se dea voie. Dar este fără precedent.

Nu s-a întîmplat ca UEFA să dea derogare de la această regulă. Dinamo trebuie să trimită o scrisoare către UEFA, dar nu se poate adresa direct. Trebuie să o trimită către noi și noi o dăm mai departe”, a spus Duru pentru GSP.