Dincă trimite blesteme din închisoare! Ce le-a transmis celor care anchetează cazul

Gheorghe Dincă a trimis din penitenciar o scrisoare lungă de 50 de pagini care conține o serie de blesteme. Asta nu e tot. Monstrul din Caracal a trecut la amenințări la adresa judecătorilor.

27 nov. 2022, 09:03
Dincă trimite blesteme din închisoare! Ce le-a transmis celor care anchetează cazul

Gheorghe Dincă a trimis din penitenciar o scrisoare lungă de 50 de pagini, care conține o serie de blesteme. Acesta a mai vurt să sublinieze încă o dată că este nevinovat.

Ce conține scrisoare lungă de 50 de pagini

Monstrul din Caracal face ce face și iese din nou la atac. Așa cum i-a obișnuit pe toți, acesta își exprimă gândurile cel mai bine, în scris. În loc să explice de ce a comis faptele abominabile, criminalul de la Caracal a scris o scrisoare care conține o serie de blesteme.

Mai exact în cele 50 de pagini, acesta a lansat o sumedenie de acuzații către cei care anchetează cazul. Nici judecătorii nu au scăpat de vorbele urâte ale lui Dincă, pe care i-a amenințat.

Pe data de 30 ianuarie 2023, Curtea de Apel Craiova va judeca dosarul Caracal.

Citește și: VIDEO: România TV, program special de 1 Decembrie. Momente artistice inedite cu cei mai iubiți artiști, imagini spectaculoase de la Paradă și declarații explozive ale liderilor politici

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Monstrul din Caracal a prezentat de-a lungul timpului o mulțime de informații. Nu a făcut nimic altceva decât să producă și mai mare suferință în familia Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșeanu, fetele despre care se spune că Dincă le-ar fi omorât.

Pe 23 septembrie 2022, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Judecătorii  de la Tribunalul Olt au hotărât să îl condamne pe acesta pentru trafic de persoane, viol, omor și profanare de cadavre, după trei ani de la dispariția celor două fete.

Citește și: Calendar ortodox 27 noiembrie 2022. Sfântul Mare Mucenic Iacob Persul, vindecător al sufletului rănit. Cum să i te rogi ca să scapi de poverile care te apasă