DINNER PORN, un NOU TIP DE VIDEOCHAT. Unii oameni plătesc bani grei pentru a-i vedea pe alţi CUM MĂNÂNCĂ VIDEO

Un trend bizar şi-a făcut loc în Coreea de Sud-"dinner porn". Unii plătesc pentru a-i vedea pe alţii cum se îmbuibă cu mâncare.

02 nov. 2014, 14:56
DINNER PORN, un NOU TIP DE VIDEOCHAT. Unii oameni plătesc bani grei pentru a-i vedea pe alţi CUM MĂNÂNCĂ VIDEO

Chiar există un anumit gen de sud coreeni dispuşi să plătescă bani frumoşi pentru a urmări diverse persoane în timp ce acestea mănâncă, stiri.apropo.ro. Pare ceva ieşit din comun şi atrăgător pentru unii dacă privesc cum un oarecare înfulecă cu poftă, scoate anumite sunete sau comentează pe baza preparatelor culinare pe care le are pe masă.

Citeşte şi MOMENTE ÎNFIORĂTOARE la MASTERCHEF. A fost decapitată în direct FOTO

Se mănâncă mult. Unii dintre cei care au fost de acord să se vândă clienţilor de pe internet nu le pasă că iau câteva kilograme în plus pentru acest „hobby”. O tipă care se autointitulează Diva nu are probleme de niciun fel dacă mănâncă mult şi nici nu regurgitează. Ea este live pe net timp de o oră, uneori şi mai mult, timp în care mănâncă de sperie pe alţii. Un meniu normal de-al ei a conţinut două pizza medii, 30 de ouă, cinci pachete de supă instant şi carne de crab. Altă dată a consumat 12 chiftele din carne de vită, 12 ouă, trei porţii de supă kimchi şi salată.

Citeşte şi Condimente şi legume care produc „scântei” în dormitor. Afrodisiace mai puţin cunoscute

Lunar, Diva dă în jur de 3.000 de dolari pe mâncare, dar şi mai mulţi bani îi intră în cont. Câştigă lunar de 30 de ori un salariu mediu în Coreea de Sud. Cei mai populari care au acest hobby pot face şi 1.000 de dolari cu un asemenea videoclip.