Dinu Maxer a luat foc după ce a aflat că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu fraţii Cămătaru. „Mă întreb de ce tace!”

Nuțu Cămătaru a dezvăluit că a avut o relaţie pasageră cu Nicoleta Luciu în timp ce aceasta era iubita oficială a lui Dinu Maxer. De asemenea, interlopul a spus că fosta asistentă TV a fost și cu fratele său, Sile Cămătaru!

14 dec. 2021, 14:13
Dinu Maxer a luat foc după ce a aflat că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu fraţii Cămătaru. „Mă întreb de ce tace!”

Dinu Maxer a luat foc după ce a aflat că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu fraţii Cămătaru. Declarațiile făcute de Nuțu Cămătaru în cartea lui Codin Maticiuc l-au scos din minţi pe Dinu Maxer!

Dinu Maxer a luat foc după ce a aflat că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu fraţii Cămătaru

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viața sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu și multe altele. Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, declara Nuțu Cămătaru în 2006.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri incendiare despre relația cu o celebră prezentatoare TV din România. „Atât de urâtă era nemachiată, dimineaţa!”

Povestea s-a reaprins după apariţia cărţii „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, în care celebrul interlop a făcut mărturisiri inclusiv despre relaţiile sale amoroase. „X, prezentatoarea TV, l-a văzut în Herăstrău la o terasă și i-a trimis un bilețel la masa că vrea să-l cunoască. A mers direct pe cameră în ziua aia!”, spune Claudia „Brazilianca” în carte, care în acest fel îl provoacă pe Nuțu Cămătaru să vorbească. „Majoritatea sunt măritate și cu copii acum. Le facem rău… Le bat bărbații când citesc cartea. Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău. Am plecat la mare direct de acolo. La Hotel Mamaia, îmi amintesc clar. M-am trezit de dimineață și am coborât la micul dejun să mă văd cu un fin din Constanța. Când am urcat și mi-a deschis ușa, am crezut că am greșit camera. Atât de urâtă era dimineața, nemachiată!”, spune Nuțu Cămătaru.

„Tot ce apare e adevărat. Numele proprii din carte sunt cele reale, cu câteva excepții: în cazurile în care am vrut să protejăm pe cineva (în special femei), am folosit o literă oarecare”, a afirmat Codin Maticiuc. Însă, cei de la Cancan dezvăluie că „X, prezentatoarea TV” ar fi nimeni alta decât Nicoleta Luciu!

Nuţu Cămătaru, declaraţii incendiare despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi!”

Dinu Maxer a reacționat imediat, fiind indignat de faptul că Nicoleta Luciu nu spune nimic în public despre aceste declarații. „Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani”, a declarat Dinu Maxer, pentru Playtech.