Dinu Maxer a recunoscut că are iubită. Cine este focoasa brunetă care l-a făcut să o uite pe Deea după 18 ani de mariaj: „Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele”

La trei luni de la divorțul de Deea, Dinu Maxer iubește din nou. Chiar, după 18 ani de mariaj, despărțirea a fost una dureroasă, Dinu Maxer a depășit momentul și se concentrează pe prezent. De câteva săptămâni, artistul are din nou fluturi în stomac.

17 aug. 2023, 12:36
Dinu Maxer a recunoscut că are iubită. Cine este focoasa brunetă care l-a făcut să o uite pe Deea după 18 ani de mariaj: „Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele”

Dinu Maxer este, însă, destul de reținut cu amănuntele despre noua sa relație. Artistul a preferat să-și țină iubita departe de ochii lumii și vrea să facă acest lucru în continuare. Împreună au picat de acord asupra acestui aspect.

Artistul a dezvăluit, însă, că nu s-a abătut de la tiparul femeii brunete.

Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”,  a declarat Dinu Maxer pentru Cancan.

Dinu Maxer a recunoscut că are iubită. Cine este focoasa brunetă care l-a făcut să o uite pe Deea după 18 ani de mariaj

De Sfânta Maria Mare, fostul soț al Deei a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de coregrafa Magdalena Chihaia, pe care o cheamă și Maria și căreia i-a urat „La mulți ani”. Postarea lui Dinu Maxer vorbeșste de la sine. Imediat cum au văzut fotografia, fanii din mediul online ai artistul s-au entuziasmat și au tras concluziile. Aceștia chiar i-au felicitat pe cei doi și au spus că formează un cuplu frumos.

Dinu Maxer

Femeia ideală în accepțiunea lui Dinu Maxer

În trecut, Dinu Maxer declara că sunt câteva calități pe care și-ar dori să le aibă femeia iubită. Și se pare că norocul i-a surâs, căci noua parteneră, dacă e să ne luăm după criteriile sale, deși o ține secretă, deține cele mai importante calități de care artistul ține seama: este frumoasă și deșteaptă.

Sunt cu ochii cât cepele. Dar momentan, nimic. Prima data e evident că te atrage aspectul fizic. După care, încerci să te convingi că e dublată de un intelect pe măsură. Apoi abia după aceea ai curajul să o inviți la o cafea. Dacă are doar fizic, pun punct. Eu nu caut aventuri”, declara artistul, recent, pentru aceeași sursă.