Dinu Maxer confirmă că are o nouă relație: „Nu este devreme să-mi refac viața”. Cum a reacționat Deea Maxer la aflarea veștii

Dinu Maxer a fost surprins recent în prezența unei femei, iar, acum, artistul confirmă că aceasta este noua lui parteneră.

24 apr. 2023, 15:31
Dinu Maxer confirmă că are o nouă relație: „Nu este devreme să-mi refac viața”. Cum a reacționat Deea Maxer la aflarea veștii
Dinu Maxer confirmă relația cu noua iubită

Dinu Maxer confirmă că este într-o relație cu bruneta alături de care a fost surprins recent. Artistul a mărturisit că este încă la început de drum cu noua parteneră, iar atunci când lucrurile vor deveni mai serioase își vor asuma amândoi relația public.

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 18 ani de relație, iar el a ales să-și refacă rapid viața. Dinu Maxer a vorbit pentru prima dată despre noua lui iubită, cu care a mers la o zi de naștere, lucrurile fiind abia la început.

Artistul a fost judecat că s-a grăbit și că a trecut prea puțin timp de la divorț pentru a avea o nouă parteneră.

Citește și: „S-a mutat la mine!”. Cu cine locuiește Deea Maxer după divorț. Artista nu mai stă singură cu copiii

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Noua lui iubită nu este persoană publică și își dorește să o ia treptat, iar când va fi cazul își vor asuma amândoi relația public.

Citește și: Primele imagini cu Dinu Maxer și noua lui iubită. Ada seamănă leit cu Nicoleta Luciu

„Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a adăugat el.

Contactată pentru o reacție în acest sens, Deea Maxer nu a dorit să vorbească despre acest subiect: „Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”.

După ce au apărut imaginile cu cei doi, artistul a fost judecat că și-ar fi găsit liniștea în brațele unei femei mai tinere decât Deea. Acesta a infirmat zvonuriule, spunând că noua lui parteneră are 36 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mare cu 3 ani decât Deea Maxer.