Dinu Maxer este bântuit de trecut. Artistul s-a întâlnit cu fosta lui cumnată, Iuliana Luciu. Cum s-au fotografiat cei doi, la o petrece în Mamaia

Dinu Maxer s-a întâlnit cu fosta lui cumnată, Iuliana Luciu, cei doi participând la o petrecere pe litoralul românesc.

31 iul. 2023, 21:42
Dinu Maxer este bântuit de trecut. Artistul s-a întâlnit cu fosta lui cumnată, Iuliana Luciu. Cum s-au fotografiat cei doi, la o petrece în Mamaia
Întâlnire neașteptată între Dinu Maxer și fosta cumnată, Iuliana Luciu

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au fost împreună opt ani, relația lor fiind una dintre cele mai apreciate de la începutul anilor 2000. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, mai ales că admiratorii ar fi vrut să-i vadă făcând pasul cel mare în fața altarului.

Anii au trecut, dar Dinu Maxer a rămas în relații bune cu familia Nicoletei Luciu, iar de curând artistul artistul s-a întâlnit pe litoral cu sora fostei iubite, Iuliana Luciu, cei doi participând la o petrecere în Mamaia.

Citește și: Deea Maxer, o nouă lovitură pentru Dinu Maxer. Vedeta e pregătită să-l facă tată pe noul iubit

Se pare că aceștia s-au bucurat de revedere, iar Dinu Maxer a făcut chiar și o fotografie alături de Iuliana și un alt prieten, pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

După ce Nicoleta Luciu și Dinu Maxer s-au despărțit, actrița a făcut o serie de declarații despre motivele care au dus la separare. În 2009, vedeta spunea despre Dinu că era foarte gelos și nu îi permitea să facă multe dintre lucrurile pe care și le dorea.

Citește și: Cu ce a plecat Deea Maxer din fostul cămin conjugal. Ce decizie a luat artista, după divorțul de Dinu Maxer

Decizia de a pune punct relației a fost una foarte grea, însă, după opt ani, bruneta nu a mai dorit să continue relația cu Dinu, care, de altfel, fusese primul ei iubit.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam.

Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, spunea Nicoleta Luciu în 2009, pentru revista TABU.