Dinu Maxer le-a transmis un mesaj public părinților Deei, la doar câteva zile după pronunțarea divorțului. Nimeni nu se aștepta la asta

Dinu și Deea Maxer au divorțat cu câteva zile în urmă, dar au o relație bună în continuare. Nu mai locuiesc împreună, dar se văd destul de des pentru că locuiesc în același bloc.

05 apr. 2023, 10:10
Dinu Maxer le-a transmis un mesaj public părinților Deei, la doar câteva zile după pronunțarea divorțului. Nimeni nu se aștepta la asta

Dinu și Deea Maxer au ales să meargă pe drumuri separate pentru binele copiilor, iar acum se înțeleg bine și în ceea ce privește custodia micuților. Atunci când programul încărcat le cauzează probleme și nu se pot ocupa de cei mici, cei doi apelează la părinții Deei. Și Dinu a confirmat acest lucru și chiar a ținut să le transmită un mesaj foștilor lui socri.

Citește și Deea Maxer rupe tăcerea despre divorț: „Legat de viitor, nu mă pot pronunța”

Sunt o mulțime de cupluri care ajung să se despartă și nu vor să mai audă unul de celălalt, însă în cazul Deei și al lui Dinu lucrurile stau complet diferit. S-au gândit, în primul rând, la binele copiilor, astfel că au găsit soluții care să-i avantajeze pe ei. Băiețelul locuiește acum cu tatăl, iar fetița cu mama. Au luat două apartamente în același bloc pentru ca cei mici să fie cât mai aproape unul de celălalt. În unele situații, copiii petrec mai mult timp împreună, atunci când unul dintre părinți trebuie să plece în deplasări mai lungi.

O situație de genul s-a întâmplat și de curând, când Dinu a fost nevoit să plece în Franța în interes de serviciu, iar copiii au rămas la Deea. Dinu a mărturisit că părinții fostei partenere i-au ajutat foarte mult în această perioadă.

„În Franța am venit la invitația prietenului meu, avem un proiect comun despre artă și tradițiile medievale, în care, evident, încercăm să valorificăm simbolul nostru național și pentru asta am creat deja un proiect muzical.(…) Sunt singur venit aici, pe Coasta de Azur, avem tutelă comună asupra copiilor. Am întrebat-o (n.r. pe Deea) dacă se poate ocupa de el (n.r. de fiul lor), evident răspunsul a fost afirmativ, așadar nopțile astea a stat la ea. S-a mai dus și sus să se joace (n.r. în apartamentul unde locuiește cu tatăl lui), are acolo stația de jocuri, dar una peste alta Deea l-a supravegheat. Nu singură, alături de părinții ei, cărora le mulțumesc”, a declarat Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și Deea Maxer, reacţie controversată după divorţ. „Să dormi cu cineva în acelaşi pat nu înseamnă că eşti apropiat”

Dinu Maxer a vorbit despre cum el și Deea au decis să gestioneze această schimbare din viața lor pe plan profesional. „Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat. Din punct de vedere artistic continuăm colaborarea, chiar avem vreo cinci evenimente în viitorul apropiat împreună, și mai mult, este vorba despre show-urile noastre, prezentări de evenimente, celebrul show oriental al Deei, iar în legătură cu partea de marketing, evident, este una dintre realizările noastre, cum au vuit toate ziarele, în ultimul timp. Una dintre realizările noastre și ar fi păcat să punem stop unei astfel de activități, care a prins foarte bine și continuăm, după cum spuneam, acest lucru”, a mai spus Dinu Maxer, în emisiunea amintită.