Dinu Patriciu a murit. Omul de afaceri avea o COLECŢIE IMPRESIONANTĂ de tablouri de valoare VIDEO

Casa lui Dinu Patriciu, situată lângă Snagov, este ca un muzeu în care poţi admira zeci de tablouri colecţionate de omul de afaceri. Dinu Patriciu a prezentat în exclusivitate, pentru România TV, întreaga sa colecţie de artă.

19 aug. 2014, 09:55
Dinu Patriciu a murit. Omul de afaceri avea o COLECŢIE IMPRESIONANTĂ de tablouri de valoare VIDEO

„Aisha, al lui Ressu, a fost cumpărat în 929 de doctorul Donna cu o sumă dacă îmi aduc bine aminte de 80.000 de lei aur. Astăzi această sumă ar însemna vreo 3 milioane de euro. Valoarea acelui tablou nu este 3 milioane euro astăzi, pentru că trăim într-o ţară încă săracă. În monografia despre Grigorescu a lui Vlahuţă e o poză cu atelierul lui Grigorescu în ziua în care a murit. Şi pe şevalet se află acest tablou”, spunea Dinu Patriciu.

Citeşte şi DINU PATRICIU A MURIT. Scrisoarea familiei omului de afaceri

DINU PATRICIU A MURIT la Londra, la vârsta de 64 de ani, informează România TV. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Dinu Patriciu suferea de o boală hepatică progresivă.

Citeşte şi Dinu Patriciu, avere de două miliarde de dolari: petrol, politică şi imobiliare

Dinu Patriciu se număra printre miliardarii lumii, într-un top făcut de chinezi. Omul de afaceri român se afla pe locul 597, cu o avere de peste 2 miliarde de euro, ocupând o poziţie aflată pe la mijlocul clasamentului. 

Omul de afaceri era căsătorit cu Dana Patriciu, dar se aflau în procedură de divorţ. La începutul anului, avocaţii lui Dinu Patriciu au anunţat oficial că omul de afaceri şi-a mutat domiciliul la Londra.

Citeşte şi DINU PATRICIU şi-a scris TESTAMENTUL înainte de transplantul de ficat VIDEO

VEZI şi DINU PATRICIU A MURIT. Cum a făcut primul milion şi ce se va întâmpla cu AVEREA LUI