Dinu Patriciu depune o plângere penală, în urma publicării unor emailuri personale

Dinu Patriciu ameninţă cu plângeri penale. Omul de afaceri este revoltat pentru că în presă au apărut transcrieri ale unor mailuri personale purtate cu avocaţii săi. Din mailuri reiese că omul de afaceri ar fi încercat să influenţeze decizia IML cu privire la discernământul său. Dinu Patriciu a fost marţi la Judecătorie pentru a da declaraţii în procesul în care soţia cere punerea sa sub interdicţie.

22 oct. 2013, 09:51
Dinu Patriciu depune o plângere penală, în urma publicării unor emailuri personale

Dinu Patriciu va depune o plângere penală împotriva „escrocilor” care i-au făcut publice emailurile. Omul de afaceri a precizat că i-a sfătuit pe avocaţii soţiei sale să renunţe la acţiunea de punere a sa sub interdicţie deoarece este o acţiune inutilă, întrucât nu are nimic împotrivă pentru a-i da soţiei sale partea din avere care i se cuvine, în urma parajului. El nu este, însă, de acord, ca banii să ajungă la intermediar, dând de înţeles că cineva ar manipula-o pe Dana Patriciu, potrivit România TV.

Dana Patriciu a cerut punerea sub interdicţie a soţului său pe motiv că nu mai ştie ce face în ultimul timp, după ce a luat mai multe decizii care au afectat averea familiei.