Dinu Patriciu EXECUTAT SILIT de banca lui Ion Ţiriac

Banca la care Ion Ţiriac este acţionar l-a executat silit pe Dinu Patriciu. Judecătorii au decis că, în contul unei datorii mai vechi, reprezentanţii băncii pot trece la executarea silită imobiliară a omului de afaceri. Nu este prima dată când cei doi magnaţi ajung să-şi rezolve afacerile în acest fel, informează România TV.

22 dec. 2013, 09:08
Dinu Patriciu EXECUTAT SILIT de banca lui Ion Ţiriac

Această solicitare care a fost făcută de către banca la care este acţionar Ion Ţiriac a fost admisă pe data de 19 decembrie 2013. Este vorba despre o executare silită imobiliară pornită atât împotriva lui Dinu Patriciu, cât şi a soţiei sale. Este vorba despre imobile pe care cei doi soţi le deţin impreună.

Nu este pentru prima dată când judecătorii admit o cerere de executare silită în ceea ce priveşte casele deţinute de Dinu Patriciu, iar asta pentru că omul de afaceri nu a reuşit să mai achite împrumuturile pe care le-a făcut, dar de fiecare dată acesta a contestat deciziile de executare silită.

Printre băncile care i-au acordat încredere lui Dinu Patriciu se numără şi cea la care este acţionar Ion Ţiriac, acesta, de altfel, l-a împrumutat cu bani atunci când Dinu Patriciu şi-a deschis un lanţ de magazine în Bucureşti, însă, deoarece afacerea a eşuat, banca la care este acţionar Ion Ţiriac l-a executat silit pe omul de afaceri pentru a-şi recupera prejudiciul.