Direcţia de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Sector 4, licitaţie de 36 milioane euro pentru achiziţia de servicii de proiectare

Publicat: Duminică, 21 Iulie 2019 09:15 // Actualizat: Duminică, 21 Iulie 2019 09:15 // Sursa: romaniatv.net

Direcţia de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Sector 4 a lansat o licitaţie de 170,3 milioane lei (36 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de proiectare, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Foto: de-aarhitectura.ro

Licitaţia vizează achiziţia de "servicii de proiectare constând în expertiza tehnică, audit energetic şi certificatul de performanţă energetică iniţial, documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, studiu de fezabilitate, plan urbanistic de detaliu, documentaţii pentru obţinerea avizelor cerute în certificatul de urbanism şi documentaţia tehnică pentru autorizarea lucrărilor de construire, proiect tehnic şi detalii de execuţie, asistenţă tehnică, certificat energetic de performanţă la încheierea lucrărilor şi punctul de vedere al proiectantului, pentru construcţii existente şi extinderi, construcţii noi", potrivit anunţului, scrie news.ro.

Citeşte şi Ministerul Educaţiei cere înapoi 1,3 milioane de lei de la 27 de şcoli, ca să-i dea altor 22 de şcoli, pentru toalete

Durata acordului cadru este de 48 de luni, iar finanţarea este asigurată din fonduri bugetare. Media cifrei de afaceri globală a ofertantului din ultimii trei ani (2016, 2017, 2018) trebuie să fie cel puţin egală cu suma de 11,5 milioane lei.

Ofertantul trebuie să facă dovadă că a prestat în ultimii 3 ani, calculaţi până la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, în cadrul unuia sau mai multor contracte, servicii similare a căror valoare cumulată să fie de minimum 11,5 milioane lei.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 august.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H