DIRECTOR de LICEU ANCHETAT după ce a BĂTUT şi SECHESTRAT un ELEV care este şi cântăreţ VIDEO

Directorul unui liceu din Buzău este cercetat după ce un elev a povestit poliţiştilor că i-a dat bani pentru a-l ajuta să promoveze bacalaureatul. Poliţiştii au organizat un flagrant, iar când elevul s-a întâlnit cu directorul, acesta l-a bătut şi sechestrat în incinta unui service auto.

13 nov. 2014, 08:22

Scandal la un liceu din Buzău după ce directorul este cercetat că ar fi bătut şi sechestrat un elev, care e şi cântăreţ de muzică populară. Totul a pornit după ce solistul l-a reclamat la poliţie pentru că a luat bani de la elevi ca aceştia să promoveze bacalaureatul, potrivit România TV.

Inedit este faptul că şi cântăreţul ar fi apelat la ajutorul directorului. Cu toate acestea, după ce s-a văzut cu diploma în mână, tânărul l-a reclamat. Dacă pe scenă Valentin Ghencea reuşeşte să adune aplauze cu vocea lui, la şcoală nu a fost niciodată un elev silitor. S-a chinuit patru ani la rând să promoveze bacalaureatul, iar ca să reuşească a apelat la directorul liceului din localitatea Verneşti. În schimbul unei sume de bani, acesta ar fi intervenit ca solistul să primească diploma mult dorită. Zilele trecute însă, nu se ştie de ce, cântăreţul a povestit totul autorităţilor, care au organizat un flagrant.

Citeşte şi Un elev din Cluj merge cu LIMUZINA la şcoală după ce a câştigat un CONCURS DE CITIT VIDEO

Directorul şi-a dat întâlnire cu tânărul căruia i-ar fi promis că-l va ajuta să promoveze examenul de bacalaureat pe şoseaua de centură a Buzăului. La un moment dat directorul şi-a dat seama că tânărul îl înregistrează, iar între cei doi a izbucnit un adevărat conflict. Directorul a început să-l bată pe elev, l-a urcat în autoturism şi l-a dus în încinta unui service unde l-a sechestrat şi a continuat să-l lovească.

Ancheta poliţiştilor a scos la iveală faptul că directorul pusese la cale o adevărată reţea ca să fraudeze examenului de bacalureat. Alte trei persoane sunt implicate. Iniţial, directorul a fost arestat, acum însă este cercetat în stare de libertate, sub control judiciar.

De asemenea, dacă se va dovedi că solistul de muzică populară a promovat fraudulos examenul de bacalaureat, atunci acesta riscă să rămână fără diplomă.


loading...