Directorul Apple, TIM COOK, recunoaşte că este GAY

Cu toate că multe persoane ştiau deja că Tim Cook este gay, acest lucru fiind cunoscut de cei care urmăresc evoluția companiei Apple, în cursul zilei de joi directorul Apple a oferit oficial detalii cu privire la viaţa sa intimă.

30 oct. 2014, 12:10
Directorul Apple, TIM COOK, recunoaşte că este GAY

Într-un articol publicat pe site-ul unei publicații din America, actualul CEO al companiei Apple a vorbit despre impacul pe care l-a avut orientarea sa sexuală asupra vieții sale, dar și despre modul în care a fost tratat de către Apple, potrivit Business Week.

Citeşte şi Apple şi Facebook nu vor angajate gravide. Le congelează ovulele

Având o orientare sexuală ce nu este acceptată la scară largă în întreaga lume, Tim Cook susține că de-a lungul vieții a învățat să ignore criticile nejustificate, să aprecieze lumea din jurul său, să aiba grijă ca minoritățile să nu fie discriminate în rândul Apple și nu doar atat. SUA s-a schimbat extrem de mult de-a lungul vieții sale, insă există destule locuri în care orientarea sa sexuala nu este privită cu ochi buni, însă acest eseu va ridica cu siguranță destule sprânceni„, se scrie în interviul respectiv.

Citeşte şi Apple a lansat noua generaţie de tablete iPad. Schimbările sunt revoluţionare