Directorul interimar al TVR şi conducerea Parlamentului discută, miercuri, pe tema situaţiei TVR

Directorul general interimar al Societății Române de Televiziune, Irina Radu, va avea miercuri o întâlnire cu conducerea Camerei Deputaților pentru a discuta despre situația financiară a TVR.

23 nov. 2015, 15:51
Directorul interimar al TVR şi conducerea Parlamentului discută, miercuri, pe tema situaţiei TVR

„Irina Radu a solicitat o întâlnire cu conducerea Parlamentului, iar Biroul permanent a aprobat miercuri, la 14,00, după ședința Biroului permanent. (…) De principiu, în jurul orei 14,00 va avea loc această întâlnire”, a anunțat secretarul Camerei Niculae Mircovici.

Potrivit lui Mircovici, la întâlnire este invitat să participe și președintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, liberalul Gigel Știrbu.

Irina Radu, în Parlament: „În două săptămâni, TVR intră în blocaj dacă nu se face nimic”

Directorul general interimar al Societății Române de Televiziune, Irina Radu, a transmis săptămâna trecută o scrisoare conducerii Camerei Deputaților în care atrage atenția că instituția pe care o conduce are un deficit bugetar de 5,5 milioane de lei.

Ea a arătat că după data de 20 noiembrie 2015 instituția va intra în blocaj, motiv pentru care a cerut ajutor din exterior pentru redresarea situației.