Directorul unei şcoli şi un profesor, cercetaţi pentru LOVIREA unor ELEVI

Directorul unei şcoli din Sfântu Gheorghe este cercetat de poliţişti după ce a fost reclamat de o femeie că i-ar fi pălmuit fiica de 13 ani, elevă la acea şcoală, iar un profesor din comuna covăsneană Boroşneu Mare este şi el cercetat, fiind acuzat de un părinte că i-a agresat fiul de 12 ani.

17 oct. 2013, 14:49
Directorul unei şcoli şi un profesor, cercetaţi pentru LOVIREA unor ELEVI

O femeie a sesizat telefonic Poliţia din Sfântu Gheorghe că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost lovită cu palma peste faţă de către directorul unei şcoli din municipiul Sfântu Gheorghe, unde aceasta este elevă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Covasna, un caz similar s-a înregistrat în comuna Boroşneu Mare, unde un bărbat a sesizat, miercuri, poliţiştii din localitate despre faptul că fiul său, în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla la şcoală, în pauză, a fost agresat fizic de către un profesor.

„În urma agresiunilor, minorul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare două-trei zile de îngrijiri medicale, conform documentelor medicale”, subliniază purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, citat de Mediafax.

În ambele cazuri semnalate au fost declanşate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

CITEŞTE ŞI Tânără bătută în plina stradă, de mama ei. Vezi cum o obligă să se „bată singură” VIDEO