Directorul unui liceu a folosit extinctorul pe elevii care fumau în parc. "A fost o glumă" VIDEO

Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2019 11:24 // Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2019 11:24 // Sursa: romaniatv.net

Directorul unui liceu din Timişoara a împrăştiat elevii strânşi la locul de fumat cu ajutorul unui extinctor.

Foto: stiripesurse.ro

Ion Ionici, directorul Liceului Teoretic Jean Louis Calderon, a fost filmat în timp ce a folosit extinctorul pulverizând spre liceenii fumători substanța utilizată la stingerea de incendii.

Citeşte şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Bucureştiul, surclasat de Iaşi. Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" primeşte coroniţa

Ion Ionici a confirmat incidentul, spunând că a fost vorba de o glumă, dar recunoaște că a exagerat prin gestul său. "Noi ieri am avut un exercițiu de evacuare cu pompierii și după exercițiu, nouă, cadrelor didactice, ni s-a făcut un instructaj suplimentar despre folosirea extinctorului. A fost pauză și copiii s-au dus în pauză. Au venit câțiva elevi mai mici și un cadru didactic, care mi-au spus că s-au învățat copiii noștri și stau la fumat la noi în parc. Am luat extinctorul repede și m-au dus printre ei și am pulverizat cumva în sus. Dar să știți că a fost un gest în glumă, nu am avut probleme de niciun fel. Mi-am cerut scuze elevilor și părinților. Nu a fost cu intenție, nu am vrut să le fac rău. Știu că am exagerat, dar pe moment asta a fost reacția mea. Îmi cer scuze și îmi pare rău", a declarat directorul Liceului "Jean Louis Calderon" din Timișoara.

Directorul liceului a mai spus că între 50 și 100 de elevi ies la fumat zilnic în pauze, în parcul școlii."Culmea, cei de clasa a IX-a sunt cei mai mulți fumători. Sunt disperat. Observații individuale le pot da, mustrări scrise, pe cei de clasa a XI-a și a XII-a îi pot exmatricula, dar mi se pare absurd să-i exmatriculez sau să le dau doi, trei la purtare pentru o țigară. Știu că gestul meu a fost exagerat și îmi pare rău. Dar ei au luat-o în glumă, majoritatea au și fugit de acolo", a mai spus Ion Ionici.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H