Discuţie între două angajate ale Centrului de copii Sf. Andrei din Ploieşti. „Dai cât poţi şi le spui. Îţi crăp capul” FOTO

Au apărut în presă discuții purtate pe whatsapp între două angajate ale Centrului de copii ”Sf. Andrei” din Ploiești, din care rezultă că în această unitate copiii ar fi bătuți chiar de cei care ar trebui să îi îngrijească. Mai mult, angajatele ar fura produse alimentare destinate celor mici.

14 iun. 2018, 11:20

Chiar dacă aceste aspecte au fost sesizate conducerii centrului de către soțul uneia dintre angajatele respective, până acum nu au fost aplicate sancţiuni, scrie observatorulph.ro.

Citeşte şi Doi minori dintr-un centru de plasament din Ilfov, abuzaţi sexual de colegi mai mari. Scenele îngrozitoare au fost filmate

Poliția a demarat o anchetă pentru verificarea furturilor din mâncarea copiilor, respectiv a abuzurilor verbale și mai ales fizice ale angajatelor centrului asupra copiilor.

Potrivit descrierii oficiale, Centrul de copii Sf Andrei din Ploiești are o capacitate de 75 de locuri, aici fiind îngrijiți copii cu dizabilităţi.