Disney pregăteşte o continuare la musicalul Mary Poppins

Studioul Walt Disney pregătește un nou musical interpretat de personajele sale cele mai îndrăgite din Mary Poppins, un film regizat de Rob Marshall ("Into the Woods"), la 50 de ani de la premiera peliculei originale, relatează marți EFE.

15 sept. 2015, 07:21
Disney pregăteşte o continuare la musicalul Mary Poppins

Potrivit ediției digitale a revistei de specialitate Entertainment Weekly, filmul, care va fi produs de John DeLuca și Marc Platt, va avea acțiunea plasată la Londra la două decenii după evenimentele care s-au întâmplat în „Mary Poppins” (1964) și în care au jucat Julie Andrews — care a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță — și Dick Van Dyke.

Intriga este bazată pe povestea aceleiași scriitoare P.L. Travers și relatează aventurile protagonistei, o dădacă capabilă să transforme o lume obscură într-un univers plin de culoare, alături de familia a Banks.

Duetul format din Marc Shaiman și Scott Wittman („Hairspray”, „Smash”) vor compune cântecele originale pentru noua coloană sonoră, în timp ce David Magee („Finding Neverland”) se va ocupa de scenariu.

Proiectul are aprobarea familiei Travers și avizul lui Richard Sherman, unul din compozitorii filmului original alături de fratele său Robert și autorl al celebrului cântec „Supercalifragilisticexpialidocious”.

Rob Marshall a câștigat în 2002 Oscarul pentru cel mai bun film cu musicalul „Chicago”.

Universul lui Mary Poppins a fost retrăit recent pe marele ecran datorită peliculei „Saving Mr. Banks” (2013), care prezintă povestea din spatele filmului original și întâlnirile dintre scriitoarea P.L. Travers și Walt Disney la începutul anilor 60, pentru ca proiectul să primească undă verde devenind o legendă a cinematografiei.

Citeşte şi Disney readuce pe ecrane celebrul desen animat „DuckTales” VIDEO