Dispariții inexplicabile petrecute în România. Zeci de persoane dispărute în condiţii misterioase

Cercetătorii americani de la Universitatea California, Santa Barbara, susțin că un obiect pe care îl vedem în față, poate exista simultan în alt univers, astfel călătoria în timp poate deveni realitate. Totul a pornit de la un experiment făcut cu ajutorul unui fir subțire de metal, având grosimea firului de păr.

16 oct. 2014, 12:42
Dispariții inexplicabile petrecute în România. Zeci de persoane dispărute în condiţii misterioase

Metalul a fost introdus sub o cupolă unde au fost eliminate vibrațiile, după ce în prealabil, metalul a fost răcit. S-a constatat că bucata de metal se mișca și rămânea nemișcată în același timp. Acest lucru pare contradictoriu și de neînţeles. Și totuși, electronii se învârt în jurul unui atom, cu viteze diferite, în același timp. Pentru a prinde un electron trebuie să-l forțăm să aibă o anumită poziție specifică. Fizicianul Andrew Cleland a avut ideea strălucită de a aplica acest principiu unui obiect vizibil.

Citeşte şi Locul din România cu cea mai puternică axă energetică de pe Terra. Ce se întâmplă dimineaţa

Ce înseamnă acest lucru?

Să presupunem că îți vizitezi mătușa în București. Dar, în alt univers paralel, acolo unde particulele atomice nu se pot menține, tu te vei uita la un film. Teoria multiversului spune că întreg Universul în timpul observării îngheață și putem vedea doar o realitate.

Potrivit matematicianului Michio Kaku, o persoană dacă intră într-o gaură de vierme, tunelul care face conexiunea dintre două locuri, atunci când se face călătoria în timp, aceasta se închide brusc, persoana rămânând blocată acolo pentru totdeauna. Pentru persoana respectivă timpul îngheață. Dacă persoana ar putea fi scoasă din acest tunel, ea ar fi la fel de tânără ca în momentul în care a intrat în tunel.

În Arhiva de Stat a României există un document denumit Raport–Departamentul Zero, adresat președintelui României, cu privire la galeria de legătură din peștera Stanul Foncii, munții Pădurea Craiului, comuna Roșia, județul Bihor. În raport se spune că în 5 iulie 1989, un grup de turiști care se aflau în această peșteră au dispărut după ce au atins un obiect, care i-a făcut să dispară.

Citeşte şi Dispariţii misterioase în munţii Bucegi, muşamalizate de Elena Ceauşescu

O altă dispariție misterioasă s-a întâmplat în 1980, la Întorsura Buzăului, comuna Bozioru, sat Nucu, când doi frați se antrenau escaladând o stâncă. La un moment dat unul dintre ei a pus mâna pe un lanț care l-a făcut să dispară. A fost chemat tatăl băiatului, alpinist și el, care a urcat pe stâncă și a atins bucata de lanț. A dispărut sub ochii multor localnici care au privit scena.

Securitatea a fost alarmată și la câteva zile au detonat stânca. Preț de câteva zile a rămas o ceață albăstruie deasupra locului unde fusese stânca. Scriitorul Emil Străinu vorbește în una din cărțile sale despre o vizită pe carea făcut-o la Universitatea din Bonn, Germania, când a primit vizita unui fost ofițer al Werhmachtului.

Respectivul vizitator era de origine română, născut la Reghin și se numea Willy Otto. Acesta i-a înmânat niște documente din care reieșea faptul că la sfârșitul lui septembrie 1944, germanii se retrăgeau din România, mergând spre Ungaria. Un grup de militari a dispărut în momentul în care a încercat să treacă Carpații. În ciuda căutărilor care au avut loc în acea zonă, nu au fost găsite urme sau dovezi că acolo s-ar fi petrecut un accident.

Citeşte şi Cele mai secrete locuri de pe pământ. Ce se află pe cele 50 de km de rafturi ale Vaticanului

Începând cu luna mai 1993 și până în 1997, în zona Bușteni, Azuga, Sinaia au avut loc o serie de cutremure care se produceau la ore fixe. Aceste cutremure erau precedate de niște zgomote sinistre, care veneau din interiorul muntelui. Cutremurele se produceau la ora 20 și la 3 dimineața.

Ciudat este faptul că aceste cutremure se produceau pe zone mici, uneori fiind afectat doar un cartier din aceste orașe. Aceste cutremure au dispărut brusc în 1997. Straniu este faptul că în jurul crucii de pe Caraiman se pot observa deseori aureole și holograme ciudate. Și de data aceasta, ca și în cazul cutremurelor, specialiștii nu au putut da explicații științifice.

Mai mult, în momentul în care s-a hotărât să se ridice crucea pe Caraiman, muncitorii care lucrau la ridicarea crucii au găsit pe vârful muntelui o platformă deja construită, ca o pistă de aterizare, pe care au amplasat crucea. Localnicii vorbesc și despre luminile de pe vârful muntelui care se văd noaptea.

Specialiștii susțin existența unor zone energetice extrem de puternice. Alpiniștii vorbesc despre faptul că în ciuda efortului pe care-l fac pentru a escalada acești munți, ei nu simt oboseala. În zona Bucegi se produc lucruri neobișnuite, la care avem acces și noi, muritorii de rând. În Bucegi există șapte izvoare. Ceea ce este spectaculos este faptul că apa acestora nu conține bacterii.

Gura de Rai din Munții Bucegi este o pajişte cu suprafața de un kilometru pătrat. Se află în apropierea zonei numite Colții Țapului. Aici s-a prăbușit un elicopter cu o echipă de cercetători din Israel, care veniseră să studieze fenomenele care se produc. Această zonă a fost descrisă de oamenii de știință ca fiind cu anomalii geomagnetice. Localnicii sunt longevivi.

Holograma unei piramide regulate care se produce numai în Bucegi și Ceahlău, niciunde în lume, nu a putut fi explicată de cercetători. Cercetătorii exclud reflexia sau refracția, neexistând astfel de surse. Holograma apare pe 28 noiembrie, considerată ziua Sfinxului. De cele mai multe ori ea apare pe Caraiman, fiind proiectată chiar pe cruce.