Dispariţia oamenilor de pe Terra, INEVITABILĂ

Publicat: Joi, 02 Octombrie 2014 18:43 // Actualizat: Joi, 02 Octombrie 2014 21:49 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele companiei SpaceX, Elon Musk, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre dispariţia oamenilor de pe Terra, dar şi despre soluţiile pe care umanitatea l-ar avea în afara planetei. 

Un milion de oameni pe Marte, până la sfârşitul acestui secol, aceasta este soluţia propusă de Elon Musk, care crede că o colonizare a altor planete este singura modalitate de a salva omenirea de la pierire.

Desigur, proiectul colonizării Planetei Roşii prezintă dificultăţi imense, dacă nu punem la socoteală creşterea naturală a efectivului populaţiei trimise pe Marte şi presupunem că ar putea fi transportaţi 100 de oameni la fiecare călătorie, ar fi nevoie de 10.000 de drumuri.

De asemenea, o altă problemă majoră ar fi cea legată de echipament şi proviziile necesare supravieţuirii. În ciuda tuturor obstacolelor, omul de ştiinţă crede că totul este posibil.

Anterior în cursul acestui an, Elon Musk declarase că firma SpaceX face progrese spre instalarea unei mici colonii umane pe Marte până în anul 2020.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apocalipsa Elon Musk Space X Terra
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 02:59
Răspunde | Votează email 0 email
nelu
toata lumea e pe facebook
03 oct 14:44
Răspunde | Votează email 0 email
MUNCA LA DOMICILIU
Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit.
O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email : [email protected]
02 oct 19:19
...dispariţia oamenilor de pe Terra, dar şi despre soluţiile pe care umanitatea l-ar avea în afara planetei.  Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
02 oct 19:07
...oamenilor de pe Terra, dar şi despre soluţiile pe care umanitatea l-ar avea în afara planetei.  Citește …read more ...
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H